• „Trebuie să sprijinim Ucraina până la capăt”, a spus Sir Rod Stewart.
  • Rod Stewart și-a dezvăluit temerile cu privire la consecințele „retragerii de bani din Ucraina” de către SUA.
  • Sir Rod a apărut la Sky News alături de prietenul și colegul muzician Jools Holland.

Sir Rod Stewart l-a atacat pe Vladimir Putin în ajunul celei de-a doua aniversări a războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Veteranul în muzică l-a calificat pe președintele rus drept „un idiot” într-un interviu pentru Sky News vineri seară.

Rod Stewart și-a dezvăluit temerile cu privire la consecințele „retragerii de bani din Ucraina” de către SUA, când conflictul intră în al treilea an. Sir Rod a spus pentru Sky News Friday Night With Niall Patterson: „Dacă lași prostul ăla să intre în Ucraina, el va intra în fiecare țară NATO. Și va trebui să ne înscriem în armată”.

„Trebuie să sprijinim Ucraina până la capăt”, a continuat el, adăugând: „Pace și în Orientul Mijlociu”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Sir Rod a apărut la Sky News alături de prietenul și colegul muzician Jools Holland pentru a discuta despre noul lor album, Swing Fever. „Avem nevoie de bucurie, trăim vremuri foarte întunecate”, a spus el pentru Sky News. Sir Rod a descris modul în care albumul „i-a adus împreună”, în timp ce pianistul și compozitorul Holland a dezvăluit cum, atunci când Sir Rod l-a sunat pentru prima dată pentru a discuta despre proiect, el a crezut că a fost o chemare de nebunie.

El a spus că este ridicol oamenii trebuie să aștepte perioade lungi de tratament esențial și a cerut o schimbare în guvern. Sir Rod a spus: „Eu personal sunt conservator de mult timp, dar cred că acest guvern ar trebui să se retragă acum și să dea o încercare Partidului Laburist, acest lucru este sfâșietor. În toți anii petrecuți petrecuți în această țară, nu am văzut niciodată așa de rău… să schimb nenorocitul de guvern”.

Citește și