• Trenul cu 53 de vagoane, care transporta pietre sparte, se îndrepta din Jammu spre Punjab.
  • Trenul a fost oprit și că nimeni nu a fost rănit.
  • Oficialii au închis trecerile de cale ferată de-a lungul traseului său.

Căile ferate indiene au ordonat o anchetă după ce un tren de marfă a parcurs mai mult de 70 km fără mecanic. Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată cum trenul a trecut cu viteză mare pe lângă mai multe stații, scrie BBC.

Rapoartele spun că trenul a circulat fără mecanic de la Kathua, în Jammu și Kashmir, până în districtul Hoshiarpur, în Punjab, duminică. Trenul a fost oprit și că nimeni nu a fost rănit.

Oficialii au declarat pentru agenția de știri Press Trust of India (PTI) că incidentul a avut loc duminică, între orele 07:25 și 09:00. Trenul cu 53 de vagoane, care transporta pietre sparte, se îndrepta din Jammu spre Punjab când s-a oprit în Kathua pentru schimbarea echipajului.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Oficialii spun că a început să se deplaseze pe o pantă de pe șinele de cale ferată după ce mecanicul trenului și asistentul său au coborât. Trenul s-a deplasat cu o viteză de aproape 100 km/h și a reușit să traverseze aproximativ cinci stații înainte de a fi oprit.

La scurt timp după ce au fost alertați cu privire la trenul în mișcare, oficialii au închis trecerile de cale ferată de-a lungul traseului său. Trenul a fost oprit după ce un oficial feroviar a pus blocuri de lemn pe șine pentru a opri trenul”, au declarat oficialii pentru PTI. Blocurile de lemn au ajutat la reducerea vitezei trenului.

Citește și