• FCSB continuă să domine autoritar sezonul regulat al Superligii.
  • Coman şi compania au obţinut o nouă victorie în faţa ultimei clasate, FC Botoşani, cu 3-2 (1-0), în etapa a 27-a.
  • Bucureştenii au primit două cartonaşe roşii, oaspeţii având la rândul lor un jucător eliminat.

FCSB a deschis repede scorul pe Arena Naţională, în meciul de duminică seara, de pe Arena Naţională, cu FC Botoşani, câştigat cu 3-2 (1-0). Bucureştenii au primit două cartonaşe roşii, oaspeţii având la rândul lor un jucător eliminat. FCSB rămâne lider în Superligă, cu 58 de puncte, cu 10 puncte peste CFR Cluj şi Rapid.

FCSB continuă să domine autoritar sezonul regulat al Superligii. Coman şi compania au obţinut o nouă victorie în faţa ultimei clasate, FC Botoşani, cu 3-2 (1-0), în etapa a 27-a.

Florinel Coman a marcat în minutul 6, al 12-lea gol din acest sezon, după o pasă de angajament a lui Şut. Antwi a fost apoi eliminat, după o analiză VAR, pentru un fault din postură de ultim apărător, lăsând gazdele în inferioritate numerică.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Moldovenii nu au pus presiune prea mare pe gazde, în ciuda superiorităţii numerice, FCSB având o fază la capătul căreia Octavian Popescu a nimerit bara. Fe final de repriză, Coman a mai ratat o ocazie de a dubla avantajul.

FC Botoşani a egalat după pauză, în urma unor schimbări ale antrenorului Bogdan Andone, Margiotta marcând un gol anulat pe motiv de offside, decizie invalidată apoi de analiza VAR. Peste doar 10 minute, egalitatea din teren a fost restabilită după eliminarea lui Kaprof, care a acumulat două cartonaşe galbene.

FCSB a profitat de restabilirea echilibrului şi a marcat de două ori, prin Dawa (min. 71) şi Florinel Coman (min. 76). Darius Olaru a primit şi el cartonaş roşu în minutul 90, iar Ofosu a redus din diferenţă, în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2, cu botoşănenii ocupând ultima poziţie din clasament, cu 20 de puncte, în timp ce FCSB e în continuare pe prima poziţie, cu 58 de puncte, cu 10 mai multe decât a doua clasată, CFR Cluj.

Citește și