Marius Tucă a discutat cu medicul nutriționistul Mihaela Bilic.

Nutriționistul Mihaela Bilic a povestit despre dieta ei. „Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, n-am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori și să nu punem kg. Eu mananc o singura masă pe zi. Am încercat să aduc argumente pentru masa de seară. Dacă vrem să slăbim, gustarea nu e justificată.”

Medicul nutriționist a descris cum ar trebui să arate farfuria perfectă.

Recomandări

OFICIAL ÎN SCHENGEN
CE CÂȘTIGI LA GALA ZF?
PUTIN TESTEAZĂ ORȘENIK
BIDEN RESPINGE ICC
MANDAT PENTRU BIBI
VREMEA REA ÎNCHIDE A1

„Frafuria nu trebuie sa aibă 20 de cm. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Jumătate proteine, un sfert carbohidrati (…) Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală.”

Unul dintre sfaturile Mihaelei Bilic a fost: „Dacă nu mâncăm ciorbă, să bem apă în timpul mesei, să ținem stomacul plin cu cât mai puțină mâncare.”

De asemenea, medicul nutriționist a atras atenția asupra gustărilor dintre mese. „Noi românii înainte nu am avut mâncare și acum este frenezia de a  mânca mult. Nu am fost crescuți la pension, deci până la următoarea masă  gata cu mâncatul.”