• Sâmbătă, pe Instagram, Victoria a distribuit o serie de fotografii cu familia sa, în timp ce purta o rochie izbitoare, aproape transparentă.
  • Familia s-a îndreptat spre Oswald’s din Mayfair unde un șir de vedete de primă mână au sosit pentru a sărbători aniversarea Victoriei.
  • „Eu cred că poți fi multe lucruri. O vedetă pop, o mamă, o soție, un designer… Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez mare, apoi să visez și mai mare!”.

Victoria Beckham și-a întâmpinat milioanele de fani la spectaculoasa aniversare de 50 de ani – de care s-a bucurat alături de familia ei, scrie Mirror.

Vedeta Spice Girls a ajuns miercuri la această vârstă marcantă, iar familia și prietenii au sărbătorit-o online. Dar se pare că aceasta a așteptat weekend-ul pentru a sărbători cu adevărat – și a fost însoțită de copiii ei și de soțul ei devotat.

Sâmbătă, pe Instagram, Victoria a distribuit o serie de fotografii cu familia sa, în timp ce purta o rochie izbitoare, aproape transparentă, de culoare mentă deschisă. David, în vârstă de 48 de ani, s-a îmbrăcat elegant într-un costum și papion – iar fiii Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, și Romeo, în vârstă de 21 de ani, și-au oglindit tatăl, purtând costume negre asortate. Fiul cel mic, Cruz, în vârstă de 19 ani, a ieșit în evidență într-un costum alb colorat. Fiica Harper Seven, în vârstă de 12 ani, a purtat o rochie simplă de mătase de culoare șampanie – iar mamă Victoria i-a adunat pe toți în jurul ei pentru o serie de fotografii de familie intime.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Familia s-a îndreptat apoi spre Oswald’s din Mayfair, Londra, unde un șir de vedete de primă mână au sosit pentru a sărbători aniversarea Victoriei. Look-ul plin de farmec al Victoriei a fost ușor alterat, deoarece a sosit în cârje – fiindcă încă se recuperează după ce și-a rupt un picior într-un accident la sala de sport.

Starul hollywoodian Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, s-a numărat printre cei care au sosit – și părea că dădea audiții pentru a fi al patrulea frate Beckham, deoarece a sosit într-un costum foarte asemănător cu cel al lui Romeo și Brooklyn.

Colega Spice Girls, Mel B, în vârstă de 48 de ani, părea pregătită să petreacă, deoarece a purtat o rochie roșie fără mâneci, care includea un panou pentru a-și arăta decolteul – și, cu un machiaj natural, părea abia cu o zi mai în vârstă decât atunci când și-a găsit faima în trupa de topuri din anii 1990.

Baby Spice și Sporty – alias Emma Bunton și Mel C – au afișat zâmbete radiante în timp ce au sosit împreună. Cele două au purtat rochii negre. Geri Horner a fost ultima dintre Spice Girls care a sosit la eveniment, îmbrăcată în alb. Ea a uimit într-o rochie fără mâneci și fără bretele, cu fundițe aliniate în față.

Eva Longoria, vedeta din Desperate Housewives, a sosit cu părul dat pe spate și purtând o rochie neagră cu bretele. Și bunul prieten al lui David, David Gardner – care a fost partenerul lui Liv Tyler timp de șapte ani – a sosit cu iubita lui, Jessica Clarke, care este model.

Fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony, a participat la eveniment alături de actuala sa soție, Nadia Ferreira – el a fost foarte elegant într-un costum, în timp ce soția sa a strălucit într-o rochie argintie. Locul emblematic ales pentru sărbătorirea celei de-a 50-a aniversări a lui Vicky este Oswald’s – un bar privat emblematic, frecventat de cei bogați și faimoși, printre cei care se cazează numărându-se și membrii familiei regale.

„Eu cred că poți fi multe lucruri. O vedetă pop, o mamă, o soție, un designer… Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez mare, apoi să visez și mai mare! Crede mai întâi în tine – toți ceilalți vor urma. Iar dacă ești foarte norocoasă, vei găsi pe cineva care să creadă în tine chiar mai mult decât tine. @DavidBeckham, îți voi fi veșnic recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău necondiționat și pentru copiii noștri frumoși. @BrooklynPeltzBeckham, @RomeoBeckham, @CruzBeckham, #HarperSeven, voi mă completați. Sunt atât de mândră, atât de impresionată de indivizii buni, muncitori și talentați care deveniți cu toții.”, a scris Victoria pe Instagram.

Citește și