• Grupul People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) a declarat că acesta a fost un protest față de utilizarea pieilor de animale în industria modei în general.
  • Demonstranții purtau tricouri pe care scria Animalele nu sunt țesături” și fluturau pancarte pe care scria Viva pielea vegană”.
  • Deși brandul de modă al lui Beckham nu folosește blănuri sau piei exotice, Peta subliniază că unele modele folosesc piele.

Defilarea Victoriei Beckham la Săptămâna Modei de la Paris a fost perturbată de activiștii pentru drepturile animalelor, care s-au alăturat modelelor sale pe podium, scrie BBC.

Grupul People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) a declarat că acesta a fost un protest față de utilizarea pieilor de animale în industria modei în general. Demonstranții purtau tricouri pe care scria Animalele nu sunt țesături” și fluturau pancarte pe care scria Viva pielea vegană”

Victoria a apărut în cârje la finalul emisiunii, deoarece are o accidentare la picior. Ea purta o cizmă de protecție neagră la piciorul stâng, pentru a se asorta cu ținuta ei complet neagră. În ciuda lipsei de mobilitate, ea a făcut o plimbare pe lângă fanii și criticii de modă din primul rând, printre care se număra și fostul fotbalist internațional brazilian Ronaldo, fost coechipier al soțului Victoriei, David.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Ea a făcut o scurtă pauză pentru a sufla un sărut cuiva din mulțime și a rostit mulțumesc”. Deși brandul de modă al lui Beckham nu folosește blănuri sau piei exotice, Peta subliniază că unele modele folosesc piele.

Președintele european al Peta, Mimi Bekhechi, a declarat: Niciun articol vestimentar sau accesoriu nu merită sacrificarea și jupuirea violentă a unui animal sensibil și inteligent. O îndemnăm pe Victoria Beckham să se orienteze în schimb către inovațiile etice și ecologice disponibile astăzi, cum ar fi pielea de calitate superioară fabricată din mere, struguri, ananas, ciuperci și altele”.

Militanții de la organizația caritabilă pentru drepturile animalelor Peta sunt cunoscuți pentru protestele lor disruptive și demonstrează în mod regulat la evenimentele mondiale de modă – inclusiv la New York, Londra și Milano deja în actualul sezon de modă.

La spectacolul de la Paris a fost prezentată colecția toamnă/iarnă 2024 a cântăreței Spice Girls. David Beckham a declarat luna trecută pe Instagram că Victoria s-a rănit la picior în timpul unui mic accident în sala de sport”.

Citește și