• O armă a fost găsită lângă corpul său într-o dependință din casa părinților săi din Cotswolds, potrivit unei anchete.
  • Kingston se afla în vizită la casa părinților săi din Cotswolds pe 25 februarie.
  • El luat masa de prânz, dar mai târziu nu a mai putut fi găsit de mama sa.

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Kingston, a murit din cauza unei răni traumatice la cap”, scrie The Independent.

O armă a fost găsită lângă corpul său într-o dependință din casa părinților săi din Cotswolds, potrivit unei anchete. Kingston se afla în vizită la casa părinților săi din Cotswolds pe 25 februarie și a luat masa de prânz, dar mai târziu nu a mai putut fi găsit de mama sa.

Tatăl lui Kingston a forțat apoi intrarea în clădirea încuiată, când nu a primit niciun răspuns, și și-a găsit fiul înăuntru.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Acest lucru vine în contextul în care un prieten al lui Sarah Ferguson a declarat că o nouă intervenție chirurgicală, în urma diagnosticului de cancer de piele, a constatat că zona din jurul aluniței și ganglionii limfatici sunt lipsiți de cancer”.

Este o veste bună” și o ușurare uriașă pentru Sarah”, a declarat prietenul pentru Daily Mail, întrucât medicii sunt încă reticenți în a folosi termenul fără cancer”.

Anterior, Palatul Kensington a răspuns la îngrijorările legate de sănătatea Prințesei de Wales, în timp ce Prințul William a revenit la muncă la două zile după o slujbă de comemorare a nașului său.

Citește și