• Demi Lovato și Drew Barrymore discută despre provocările cu care s-au confruntat ca actori-copii în noul documentar „Child Star”.
  • Barrymore recunoaște că, deși a avut momente de rebeliune din cauza exceselor din copilărie, își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale.
  • Documentarul include și mărturii ale altor vedete-copii, precum Christina Ricci și Alyson Stoner.

Demi Lovato și Drew Barrymore au reflectat asupra pericolelor cu care s-au confruntat crescând în industria divertismentului ca actori-copii, scrie The Independent.

Discutând despre urcușurile și coborâșurile ascensiunii lor spre celebritate pentru noul documentar al lui Lovato, „Child Star”, cele două actrițe și-au amintit că li s-au dat „substanțe” la o vârstă fragedă.

„Sunt sentimente atât de mari pe care le-am avut de când mi-ai spus că faci asta”, i-a spus Barrymore, 49 de ani, lui Lovato în documentar. „Știu că lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul timpului, anumite excese și anumite comportamente, au dus la propria mea rebeliune sau cădere. Acesta a fost mecanismul meu de a face față”, a spus vedeta ET.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

„Este greu să nu dai vina pe alți oameni atunci când ei ți-au dat substanțe când erai copil”, a răspuns Lovato, 32 de ani, înainte de a o întreba pe Barrymore: „Câți ani aveai când ți s-a dat pentru prima dată ceva?”

„Obișnuiam să mă droghez cu prietena mamei mele la vreo 10 ani. Și am crezut că era atât de cool”, a răspuns ea. La vârsta de 13 ani, vedeta din Charlie’s Angels a fost internată într-o instituție de către mama ei.

În altă parte a documentarului, Lovato, care s-a confruntat în mod similar cu dependența de substanțe, a vorbit cu alt copil-vedetă, Christina Ricci, despre experiențele ei cu drogurile și alcoolul.

Ricci, actrița din Familia Addams, acum în vârstă de 44 de ani, și-a amintit că „a trecut imediat la droguri și alcool în adolescență”.

Vedeta Camp Rock a fost și ea sinceră în legătură cu drumul ei spre sobrietate. Anul trecut, ea a vorbit despre supradoza ei aproape fatală în 2018, spunând că, după incident, s-a simțit ca și cum „mergea într-o comă”.

Co-regizat de Lovato și Nicola Marsh, Child Star o prezintă pe Lovato întâlnindu-se cu foste vedete-copii Ricci, Barrymore, Stoner, Raven-Symoné, Kenan Thompson și JoJo Siwa pentru a examina modul în care faima din copilărie le-a afectat viitorul.

Child Star este disponibil acum pe Hulu.

Citește și