• Lana Del Rey s-a căsătorit cu iubitul ei, Jeremy Dufrene, la doar o lună după ce și-au făcut publică relația.
  • Cântăreața l-a întâlnit pe Dufrene, ghid turistic, în 2019, dar s-au reîntâlnit recent în luna mai a acestui an. 
  • Fanii au reacționat cu surprindere pe rețelele de socializare la vestea căsătoriei.

Lana Del Rey și-a surprins fanii căsătorindu-se cu iubitul ei, Jeremy Dufrene, la doar o lună după ce a făcut publică relația lor, conform The Independent.

Cântăreața „Born to Die”, în vârstă de 39 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe ghidul de turism când ea cânta în Louisiana în 2019. Potrivit rapoartelor, cuplul s-a reîntâlnit în luna mai și au fost văzuți ținându-se de mână la Festivalul de la Leeds în august.

Lana Del Rey s-a căsătorit într-o ceremonie rustică în Des Allemandes, Louisiana, în același bayou unde Dufrene își desfășoară tururile cu barca de mlaștină. A fost dusă la altar de tatăl ei, Robert Grant, într-o rochie albă cu volane, cu un buchet în mână.

Recomandări

IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
DISCUȚIILE CONTINUĂ
ISHIBA CÂȘTIGĂ
NETANYAHU A VENIT CU VIZUALE...
ZELENSKI SE VEDE CU TRUMP
BIDEN CONVOACĂ SUMMIT PENTRU UCRAINA

Mulți fani au fost surprinși de nunta artistei și s-au grăbit să-și exprime șocul pe rețelele de socializare. „Nu l-a întâlnit pe acest bărbat ieri? Ce mi-a lipsit”, a întrebat o persoană pe X/Twitter.

În luna mai a acestui an, cântăreața „Summertime Sadness” l-a etichetat pe Dufrene într-o postare pe Instagram, numindu-l „tipul” ei.

Ghid turistic pentru Arthur’s Airboat Tours din Louisiana, Dufrene este binecunoscut pentru că a condus turiștii prin mlaștinile locale ale statului, oferindu-le o privire asupra faunei sălbatice locale. Potrivit site-ului web al companiei, acestea includ animale, de la aligatori, stârci și egrete până la peste 300 de specii de păsări.

Înainte de a deveni ghid turistic, Dufrene ar fi lucrat la o fabrică chimică. De asemenea, este tată a două fiice și un fiu dintr-o relație anterioară.

Citește și