• CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, și logodnica sa, Lauren Sánchez, au fost văzuți la Coachella.
  • Cuplul a fost văzut în secțiunea VIP așteptând concertul Lanei Del Ray, spun surse People.
  • La începutul acestei săptămâni, cuplul a participat la un dineu de stat la Casa Albă.

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a fost văzut alături de logodnica sa, Lauren Sánchez, la festivalul Coachella, în acest weekend.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Blue jeans, white shirt”. Bezos a purtat o jachetă de blugi peste un tricou alb și blugi albaștri, în timp ce Sánchez a purtat un top alb casual și blugi de culoare deschisă, scrie People.

Bezos, în vârstă de 60 de ani, și Sánchez, în vârstă de 54 de ani, au fost fotografiați în secțiunea VIP, așteptând să înceapă spectacolul Lanei Del Rey.

Prezența lui Bezos și a lui Sánchez la Coachella nu este surprinzătoare, festivalul atrage în fiecare an multe celebrități.

CEO-ul Amazon a fost fotografiat la Coachella

Cuplul a fost văzut alături de omul de afaceri Corey Gamble, care este în prezent cu Kris Jenner. Printre vedetele care au participat la festival s-au numărat Kendall Jenner, Billie Eilish, Justin și Hailey Bieber, potrivit Page Six.

Ediția din acest an a Coachella îi are capete de afiș pe Lana Del Rey, Tyler, the Creator și Doja Cat. Trupa No Doubt a lui Gwen Stefani va urca pe scenă la mai bine de 30 de ani de la lansarea albumului de debut.

Bezos și Sánchez au fost văzuți la Coachella de anul trecut dansând la show-ul rapperului Bad Bunny.

La începutul acestei săptămâni, cuplul a participat la dineul de stat de la Casa Albă în onoarea premierului japonez Fumio Kishida și a soției lui, Yuko.

Citește și