• Billie Eilish și-a surprins fanii și mulțimea la Coachella, apărând ca invitat special al Lanei Del Rey vineri seară.
  • Cele două au interpretat împreună piesa „Video Games” a Lanei Del Rey.
  • În ciuda speculațiilor, Taylor Swift nu a apărut alături de Lana Del Rey în acea seară, iar fanii încă speră într-o posibilă colaborare în viitorul weekend de la Coachella.

Billie Eilish a surprins mulțimea de la Coachella vineri seară, apărând pe scenă ca invitată specială pentru a cânta alături de idolul ei, Lana Del Rey. Asocierea emblematică a venit ca o surpriză pentru publicul plin în weekendul 1 al celui de-al 23-lea festival anual din Indio, California, scrie TMZ.

Pentru Billie a fost un vis împlinit, având în vedere că Lana a avut o influență atât de mare asupra muzicii ei.

Billie a ieșit brusc din culise, interpretându-și propria melodie, „Ocean Eyes”, cu ajutorul Lanei. Apoi vedetele au făcut un alt duet, cântând melodia Lanei, „Video Games”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Lana a lăudat-o pe Eilish în fața publicului larg, numind-o „vocea unei generații!”.

Deși cele două cântărețe nu au mai colaborat pe plan muzical, Billie a declarat pentru revista Interview, anul trecut, că Lana a deschis calea „pentru toată lumea”, schimbând felul în care arată și sună alți artiști.

Fanii lui Taylor Swift au fost dezamăgiți

Între timp, fanii lui Taylor Swift au crezut că superstarul pop se va alătura Lanei pe scenă din cauza lucrului lor anterior împreună, dar nu a avut loc o astfel de colaborare.

„Swifties” încă se așteaptă ca acest lucru să se întâmple vinerea viitoare, când Lana va urca din nou pe scena Coachella, alături de un alt invitat surpriză.

Citește și