• Billie Eilish a declarat că este „stresată și emoționată” în timp ce a anunțat cel de-al treilea album.
  • Cântăreața și compozitoarea americană a declarat că Hit Me Hard And Soft va fi lansat pe 17 mai.
  • A părut să sugereze că nu vor fi lansate piese noi înainte de lansarea albumului.

Billie Eilish a declarat că este „stresată și emoționată” în timp ce a anunțat că cel de-al treilea album al său va fi lansat luna viitoare, scrie SkyNews.

Cântăreața și compozitoarea americană a declarat că „Hit Me Hard And Soft” va fi lansat pe 17 mai și a părut să sugereze că nu vor fi lansate piese noi înainte de disc. Albumul precedent al lui Eilish, în care colaborează cu fratele ei Finneas O’Connell, a fost „Happier Than Ever” din 2021. Site-ul ei spune că discul ar trebui ascultat cronologic.

Albumul ei de studio de debut – „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” – a fost lansat în 2019.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vedeta în vârstă de 22 de ani a lansat piesa pentru Barbie „What Was I Made For?” în 2023, care i-a adus un al doilea Oscar pentru cel mai bun cântec original, alături de O’Connell, la Premiile Academiei din acest an. Ei au câștigat primul lor Oscar în 2022 pentru „No Time To Die”, din filmul James Bond cu același nume.

Eilish, care este cunoscută pentru susținerea cauzelor de mediu, a declarat că va „limita” la opt variante de discuri de vinil pe care le va lansa pentru viitorul album. Site-ul ei spune că varianta neagră standard este fabricată din materiale 100% reciclate, în timp ce restul folosesc Eco-Mix sau BioVinyl.

Citește și