• Coachella a strâns anul acesta peste 350 de mii de petrecăreți.
  • Cap de afiș: Lana Del Rey, No Doubt, Doja Cat, și Tyler, The Creator.
  • Grimes a avut cel mai slab show din istoria festivalurilor.
  • Fanii nu au fost mulțumiți de prestația Lanei Del Rey.

A fost festival cu de toate în deșertul californian. Peste 350 de mii de petrecăreți, printre care și Jeff Bezos, Paris Hilton, Megan Fox și Taylor Swift, au dansat de vineri de la prânz până duminică târziu la Coachella.

Cap de afiș au fost Lana Del Rey, No Doubt, Doja Cat, și Tyler, The Creator. Nu toți artiștii care au urcat pe scenă s-au ridicat la așteptările fanilor: mulți s-au declarat dezamăgiți de prestația Lanei Del Rey, pe care au acuzat-o că nu s-a pregătit deloc pentru concert.

A avut și probleme tehnice, dar nu așa cum a avut Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk. Show-ul ei a fost numit „unul dintre cele mai proaste din istoria festivalului”. Canadianca și-a cerut scuze pe X, platforma fostului, și a promis că fanii vor avea parte de un show impecabil săptămâna viitoare.
Nici la concertul celor de la Blur lucrurile n-au mers bine – de de data asta publicul a fost de vină, nu artiștii: „au fost foarte jenant de apatici”, e concluzia pe care a tras-o solistul Blur, care le-a spus fanilor că nu se mai întoarce niciodată la festival.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Între 1500 și 3500 de dolari au plătit spectatorii pe cele 3 zile și 3 nopți de festival – cazare, masă, transport, bilet de festival și chiar băutură. A meritat, e concluzia la care a ajuns majoritatea: i-au văzut pe Taylor Swift și pe iubitul ei, fotbalistul Travis Kelce dansând, au văzut-o pe Billie Eilish oaspete surpriză la concertul Lanei del Rey, pe Shakira mai sexy ca niciodată și pe Will Smith care a cântat piesa din Bad Boys în timpul concertului lui J Balvin.

Citește și