• Taylor Swift și Travis Kelce vor merge la Coachella în acest weekend, pentru a o susține pe Lana Dey Rey, care va cânta astăzi, în prima zi de festival.
  • Faimosul cuplu se va caza la exclusivistul The Madison Club din La Quinta, California.
  • Taxa de inițiere pentru un abonament de golf la Madison Club este de 500.000 de dolari.

Taylor Swift și Travis Kelce vor merge la Coachella în acest weekend pentru a-și susține prietena, cântăreața Lana Del Rey, care cântă chiar astăzi.

Potrivit Daiy Mail, faimosul cuplu se va caza la exclusivistul The Madison Club din La Quinta, California.

„Ei vor intimitate, așa că Madison Club este perfect pentru ei, pentru că nu oricine poate rămâne acolo. Ei nu vor o grămadă de ochi pe ei, vor să poată lăsa garda jos și să se simtă confortabil”, a declarat o sursă pentru publicație.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mai există, însă un motiv pentru care cântăreața și vedeta fotbalului american au ales Madison Club: Travis poate juca golf acolo.

„Îi place să joace golf în deșert. Și Madison Club este un loc grozav pentru a face tocmai asta”, a declarat o altă sursă.

Proprietatea are un „teren de golf de clasă mondială proiectat de Tom Fazio, un club exclusiv pentru membri”, potrivit site-ului web al clubului.

„Există un spa de zi și o sală de fitness cu o echipă de wellness de recreere și stil de viață”.

Clubul are, de asemenea, piscine, un magazin de cadouri, un minimarket, un restaurant de top, un sushi bar, un cocktail bar și instructori de fitness.

„Clubul Madison este un sanctuar liniștit, care oferă mese sofisticate și programe moderne de fitness și wellness. Evadați la spa și reînviați-vă cu un regim de tratamente de wellness pe un fundal uimitor al lanțurilor muntoase din jur”, a adăugat site-ul.

Taxa de inițiere pentru un abonament de golf la Madison Club este de 500.000 de dolari. În plus, o casă contemporană aflată în prezent pe piață în cadrul proprietății este cotată la 32.500.000 de dolari. Această reședință modernă are opt dormitoare, 13 băi și se întinde pe o suprafață de 12.833 de metri pătrați.

Perechea participă la Coachella pentru a o susține pe buna prietenă a lui Taylor, cântăreața Lana Del Rey.

Ce te așteaptă la Coachella

Primul weekend al Festivalului de Muzică și Arte din Coachella Valley 2024 începe în Indio, California, vineri, 12 aprilie.

Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley 2024 începe astăzi cu un spectacol foarte așteptat al Lanei Del Rey.

Weekend-ul dublu va vedea, de asemenea, spectacole principale ale lui Tyler the Creator și Doja Cat. Al doilea weekend are loc de vineri, 19 aprilie, până duminică, 21 aprilie, cu aceiași artiști la ambele spectacole.

Vineri are, de asemenea, cântărețul mexican în ascensiune Peso Pluma, rapperul Lil Uzi Vert și actul de dans francez Justice.

Organizatorii și fanii vor spera la o navă stabilă în acest an, după ce Frank Ocean s-a retras de la spectacol la cel de-al doilea weekend al festivalului anul trecut, după o reprezentație „haotică”.

Pe lângă reputația de a atrage influenți, multe celebrități sunt cunoscute că au participat la eveniment de-a lungul anilor, Vanessa Hudgens fiind supranumită în mod neoficial Regina Coachellei.

Festivalul va include, de asemenea, câteva instalații de artă obligatorii, mâncare și băutură și experiențe captivante pentru deținătorii de bilete, despre care le puteți afla aici.

Cum a început relația dintre Taylor Swift și Travis Kelce

Taylor și Travis au început să se întâlnească în septembrie.

Relația lor a început să se încălzească în preajma sărbătorilor și a devenit foarte cunoscută când a participat la Super Bowl pentru a-l susține.

Swift se află într-o pauză de două luni de la The Eras Tour, dar aceasta va reveni din nou pe scenă, începând cu 9 mai, când își va susține primul concert din Paris.

Citește și