• Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, subminând încercarea casei sale de discuri de a o ține departe de platformă.
  • Acordul încheiat de Swift cu Universal Music Group îi oferă acesteia controlul asupra platformele în care muzica ei este disponibilă.
  • TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate privind licențele.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, subminând un efort al casei sale de discuri de a nu posta muzica Universal Music Group pe platforma socială.

Swift este singura artistă de la Universal Music Group care a reușit să își pună muzica la dispoziția utilizatorilor TikTok, pe fondul unei dispute continue între editorul muzical și platforma de social-media. Cele mai multe dintre melodiile artistei pop au revenit pe TikTok joi, cu o săptămână înainte de lansarea noului său album.

Swift deține drepturile asupra mai multor albume ale sale, datorită unui contract pe care l-a semnat cu UMG în 2018, care îi oferă controlul asupra locului în care sunt distribuite piesele sale, spre deosebire de alți artiști UMG, a căror muzică încă lipsește de pe TikTok.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate privind licențele și a unei dispute legate de compensațiile acordate artiștilor și de utilizarea inteligenței artificiale pe platformă.

Citește și