• Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, subminând încercarea casei sale de discuri de a o ține departe de platformă.
  • Acordul încheiat de Swift cu Universal Music Group îi oferă acesteia controlul asupra platformele în care muzica ei este disponibilă.
  • TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate privind licențele.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, subminând un efort al casei sale de discuri de a nu posta muzica Universal Music Group pe platforma socială.

Swift este singura artistă de la Universal Music Group care a reușit să își pună muzica la dispoziția utilizatorilor TikTok, pe fondul unei dispute continue între editorul muzical și platforma de social-media. Cele mai multe dintre melodiile artistei pop au revenit pe TikTok joi, cu o săptămână înainte de lansarea noului său album.

Swift deține drepturile asupra mai multor albume ale sale, datorită unui contract pe care l-a semnat cu UMG în 2018, care îi oferă controlul asupra locului în care sunt distribuite piesele sale, spre deosebire de alți artiști UMG, a căror muzică încă lipsește de pe TikTok.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

TikTok nu a mai folosit piesele ei din ianuarie, în urma unor negocieri eșuate privind licențele și a unei dispute legate de compensațiile acordate artiștilor și de utilizarea inteligenței artificiale pe platformă.

Citește și