• Un instantaneu adorabil o arată pe micuța Sienna, cu o fundiță roșie drăguță în părul ei blond, mergând de mână cu tatăl și fratele ei mai mare Wolfie.
  • Micuța poartă cizme galbene strălucitoare și un costum impermeabil albastru cu desene cu nori și păsări.
  • Regele a fost informat despre vestea și ambele familii sunt „încântate”, potrivit unei declarații a Palatului Buckingham.

Prințesa Beatrice așteaptă al doilea copil și a împărtășit fotografii rare de familie pentru a anunța vestea interesantă. Nepoata în vârstă de 36 de ani a regretatei regine și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 40 de ani, așteaptă sosirea noului lor copil la începutul primăverii, scrie Ok UK.

Viitorul bebeluș regal se va alătura surorii mai mari, Sienna, în vârstă de trei ani, și fiului vitreg al lui Beatrice, Wolfie, în vârstă de opt ani, din relația anterioară a lui Edoardo. Pentru a face anunțul, familia a publicat două noi fotografii.

Un instantaneu adorabil o arată pe micuța Sienna, cu o fundiță roșie drăguță în părul ei blond, mergând de mână cu tatăl și fratele ei mai mare Wolfie pe o alee de țară. Micuța poartă cizme galbene strălucitoare și un costum impermeabil albastru cu desene cu nori și păsări.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
TO BE OR NOT TO BE
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CINE CONDUCE BNR
120 DE NOI ACUZAȚII

Într-o altă fotografie înduioșătoare, Beatrice radiantă, îmbrăcată într-o jachetă neagră cu puf, este îmbrățișată cu dragoste de soțul ei.

Regele a fost informat despre vestea și ambele familii sunt „încântate”, potrivit unei declarații a Palatului Buckingham de marți, care a confirmat, de asemenea, vestea. Ei au spus într-o declarație: „Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil împreună la începutul primăverii; un frate pentru Wolfie, în vârstă de opt ani, și Sienna, în vârstă de trei ani. Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de veste.”

Citește și