• Kate Winslet, Sienna Miller, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie au fost prezente la LFW.
  • Collina Strada a folosit inteligența artificială în crearea colecției de primăvară-vară.
  • Vor fi 70 de spectacole pe parcursul celor cinci zile ale Fashion Week, cu branduri precum Burberry, JW Anderson, Molly Goddard, Richard Quinn, ROKSANDA și Simone Rocha prezentând noile lor colecții.

Cel mai așteptat eveniment al anului pentru pasionații de modă, Fashion Week, se desfășoară zilele acestea la Londra. Acolo, entuziaștii de modă pot vedea colecții care cu siguranță le vor inspira outfiturile de primăvară-vară din 2024.

Evenimentul adună nu doar zeci de personalități din industria modei, dar și vedete din lumea muzicii și a filmului.

Kate Winslet, Sienna Miller, prințesele Beatrice Eugenie a Marii Britanii au fost prezente în prima zi a Săptămânii Modei. Și inteligența artificială și-a făcut loc la London Fashion Week. Collina Strada a folosit-o în crearea colecției pe care a adus-o pe podium.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Principalele defilări de modă au loc la Somerset House, iar întregul eveniment este organizat de British Council of Fashion. Există, de asemenea, spectacole mai mici care vor avea loc în diferite locații din capitala britanică.

Vor fi 70 de spectacole pe parcursul celor cinci zile ale Fashion Week, cu branduri precum Burberry, JW Anderson, Molly Goddard, Richard Quinn, ROKSANDA și Simone Rocha prezentând noile lor colecții.

Citește și: