• New York Fashion Week te surprinde cu noi colecții și show-uri inedite.
  • New York Fashion Week va dura până pe 13 septembrie și vom vedea nume mari pe podium.
  • Jennifer Lopez a strălucit la propriu într-un outfit unic care exprimă opulență.

Săptămâna Modei de la New York a debutat cu mai multe petreceri cu vedete. La gala și podiumul Harlem Fashion Row, Kelly Rowland și A$AP Rocky au venit pentru a accepta premii, scrie Vogue.

Jennifer Lopez a ales să poarte un outfit unic cu o pălărie crem, o rochie din voaluri la care a ales să pluseze cu o curea metalică masivă și niște tocuri înalte. În aceeași seară, Naomi Campbell a debutat cu colecția ei de colaborare cu PrettyLittleThing.

Surprize peste surprize la New York Fashion Week

Ralph Lauren și Helmut Lang s-au întors la evenimentul emblematic al industriei cu idei noi. Brandul american de lux, Coach, și-a prezentat joi colecția de rochii senzuale translucide, unde evenimentul a fost perturbat pentru scurt timp de activiștii pentru drepturile animalelor.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În cadrul unui alt eveniment de lansare neoficial la care au participat Naomi Campbell, Doja Cat, Naomi Osaka și Gigi Hadid este oferit de Victoria’s Secret, care a prezentat un film menit să prezinte noua identitate a brandului, mai incluzivă, după ce acesta a fost criticat pentru că a creat articole de îmbrăcăminte care obiectifică femeile.

Citește și: