• Presley, singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley, și-a ținut fiul în vârstă de 27 de ani, Benjamin Keough, acasă la ea.
  • Benjamin a fost ținut pe gheață carbonică deoarece California nu are legi care să impună momentul în care un cadavru trebuie eliminat.
  • Keough, actrița din Daisy Jones & the Six, a declarat: „A fost foarte important pentru mama mea să aibă suficient timp să-și ia rămas bun de la el, la fel cum a făcut și cu tatăl ei”.

Lisa Marie Presley și-a ținut fiul mort pe gheață carbonică timp de două luni înainte de a-i organiza în sfârșit înmormântarea, a dezvăluit o nouă carte de memorii, scrie Sky News.

Presley, singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley, și-a ținut fiul în vârstă de 27 de ani, Benjamin Keough, acasă la ea, în loc să îl păstreze la morgă după ce acesta s-a sinucis în 2020.

Potrivit memoriilor începute de Presley și terminate de fiica sa, actrița Riley Keough, în vârstă de 35 de ani, Benjamin a fost ținut pe gheață carbonică deoarece California nu are legi care să impună momentul în care un cadavru trebuie eliminat.

Recomandări

CÂT DE SMART E ORAȘUL TĂU
ELEVI MULȚI, PROFI PUȚINI
ÎNCARCI EV-UL ÎN 5 MIN
MILTON AMENINȚĂ FLORIDA
INOVAȚIE LA WIMBLEDON
TIMBERLAKE VINE LA EC

Keough, actrița din Daisy Jones & the Six, a declarat: „A fost foarte important pentru mama mea să aibă suficient timp să-și ia rămas bun de la el, la fel cum a făcut și cu tatăl ei”.

„Iar eu mă duceam și stăteam acolo cu el”, o citează NBC, rețeaua americană parteneră a Sky News. Presley a scris: „Cred că pe oricine altcineva l-ar speria de moarte să își vadă fiul acolo. Dar nu pe mine”.

Citește și