• Atacatorul de la Nisa, care a ucis trei oameni, ar fi avut un complice
  • Suspectul, care a fost arestat joi seară, are 47 de ani
  • Autorul atacului comis în Catedrala Notre-Dame din Nisa este un imigrant tunisian în vârstă de 21 de ani

Atacatorul de la Nisa, care a ucis trei oameni, ar fi avut un complice, potrivit presei franceze. Ar fi vorba despre un bărbat de 47 de ani, care l-a ajutat pe tunisian să planifice atacul de la Catedrala Notre-Dame.

Autorităţile din Franţa au anunţat, vineri, arestarea unui individ suspectat de legături cu autorul atacului terorist comis joi într-o catedrală din oraşul Nisa, afirmă surse judiciare citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

Suspectul, care a fost arestat joi seară, are 47 de ani. Conform publicaţiei Nice-Matin, individul a avut contacte cu autorul atacului de la Nisa cu o zi înainte de comiterea crimelor. Autorul atacului comis în Catedrala Notre-Dame din Nisa este un imigrant tunisian în vârstă de 21 de ani ajuns în Franţa pe 9 octombrie trecând prin Italia.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Militantul islamist a ucis trei persoane şi a rănit numeroase altele în Catedrala Notre-Dame din Nisa. Individul a fost rănit de poliţişti şi este în arest preventiv. Autorităţile franceze consideră atacul act terorist.