• Joe Biden a folosit în campania sa piese ale artiştilor David Bowie sau Lady Gaga.
  • Mai mulți artiști au refuzat să se asocieze cu Donald Trump în campanie.
  • Trump l-a numit „pimp” pe rapper-ul Lil Pump venit să-l susţină.

Joe Biden a folosit în campania sa piese ale căror versuri promovează virtuţi americane, de la artişti ca Bruce Springsteen, David Bowie sau Lady Gaga. Donald Trump a întâmpinat mai multe probleme în timpul campaniei, mai mulţi artişti refuzând să se asocieze cu el.

Trump a făcut şi o gafă la ultimul său miting, unde l-a numit „pimp (trad. peşte)” pe rapper-ul venit să-l susţină.

Susţinerea din partea celebrităţilor a jucat întotdeauna un rol important în alegerea noului preşedinte al Statelor Unite. În campania actuală, Joe Biden a mizat pe cântece care promovează virtuţi americane: „Lovely Day”, a lui Bill Withers, „Higher Ground”, a lui Stevie Wonder sau „I’m Comning Out”, a legendarei Diana Ross.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Interesant este că Biden a folosit şi o piesă a lui Bruce Springsteen: „We Take Care Of Our Own”, care nu vorbește despre valori, ci despre politicienii care au grijă doar de ei şi de-ai lor. Biden a mai folosit în campania electorală şi piesa „Heroes”, a lui David Bowie şi a invitat-o la ultimul miting pe Lady Gaga.

Trump a mizat pe „Crazy”

De partea cealaltă, Donald Trump nu a putut să se joace cu muzica pe care ar fi vrut-o.

Artiştii au fost împotriva lui şi i-au cerut repetat să nu le mai folosească ritmurile în campanie. În final, a mizat pe acorduri triste, cum ar fi „Everybody Hurts”, de la R.E.M. sau „Crazy” a lui Gnarles Barkley. La ultimul său miting, Trump l-a avut invitat pe rapper-ul Lil Pump, pe care însă l-a introdus din greşeală pe scenă drept „Little Pimp”.

Acesta nu s-a supărat însă pe gafa preşedintelui, ba chiar şi-a schimbat numele pe Instagram în „Lil Pimp”.