• Poți să te îmbraci elegant și stilat în același timp, urmând câteva sfaturi simple.
  • Atunci când alegi o ținută este foarte important să o alegi în funcție de silueta pe care o ai.
  • În loc să te încarci cu foarte multe accesorii, alege să porți mai puține accesorii, simple și rafinate.

Eleganța și stilul nu înseamnă să urmezi tot timpul tendințele în modă. Este important și să îți dezvolți propriul mod de a te îmbrăca și să alegi hainele care te pot pune în valoare în orice situație. Pentru femeile care își doresc să fie elegante și stilate în același timp, am pregătit mai multe sfaturi și sugestii care să le vină în ajutor.

Ține cont, în primul rând, de silueta ta

Primul pas pentru a te îmbrăca elegant și stilat este să cunoști forma corpului tău și să alegi haine care îți pun în evidență atuurile. Indiferent dacă ai o siluetă în formă de clepsidră, de măr sau de pară, există piese vestimentare care sunt create special pentru a avantaja fiecare tip de corp. Poți arunca o privire pe https://modivo.ro/c/femei/marca:nissa unde cu siguranță vei găsi rochiile care să te avantajeze.

Cumpără doar piese de calitate

O garderobă elegantă și stilată se bazează pe piese de bază de calitate, care sunt versatilie și atemporale. Optează pentru bluze simple, pantaloni clasici, rochii cu croiuri drepte și sacouri bine croite, în culori neutre precum negru, alb, gri și bleumarin. Aceste piese pot fi combinate în nenumărate moduri și pot fi accesorizate pentru a crea diferite ținute elegante.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”

Bazează-te pe principii cât mai simple

Minimalismul este din nou în trend. Uneori, în modă, a face mai puțin înseamnă de fapt mai mult.  În loc să te încarci cu prea multe accesorii sau detalii complicate, alege să te concentrezi pe simplitate și rafinament. O ținută simplă, dar bine aleasă și accesorizată cu gust poate avea un impact mult mai puternic decât una care este prea încărcată. De asemenea, va trebui să încerci să te adaptezi cât mai bine. Dacă rochiile nu sunt neapărat piesa vestimentară preferată de tine, poți alege să fii feminină în fuste plisate care au revenit acum în trend.

Alege cele mai potrivite culori pentur tine

Culorile sunt extrem de importante și influențează modul în care ținuta este percepută. În timp ce foarte multe femei preferă nuanțele neutre și pastelate, altele se simt mult mai încrezătoare în nuanțe puternice și vibrante. Învață să alegi culorile care sunt potrivite tonului pielii și personalității tale și vei descoperi imediat cum acestea pot să îți îmbunătățească aspectul instant. Sunt anumite culori care oricât de în trend ar fi nu se potrivesc tuturor tipurilor de piele. Spre exemplu, nuanțele foarte calde nu se văd bine în contrast cu o piele foarte rece. La fel se întâmplă și cu nuanțele foarte reci pe tonuri de piele caldă. 

Adoptă o atitudine cât mai încrezătoare

Un element esențial al unui outfit elegant este atitudinea pe care tu o ai. Fiecare ținută trebuie purtată cu grație și încredere. Indiferent dacă alegi o rochie de seară sau o pereche de blugi și un tricou, atitudinea este cea care face diferența. O atitudine pozitivă și încrezătoare va transforma de fiecare dată ținutele simple în ținute elegante și memorabile.

A te îmbrăca elegant și stilat presupune mai mult decât a urma simple reguli de modă. Este vorba despre alegerea pieselor care te fac să te simți bine în pielea ta și despre a le purta cu încredere și grație. Urmează aceste sfaturi și vei fi gata să faci o impresie memorabilă indiferent de momentul în care ești văzută sau de evenimentele la care participi.

Citește și