• Vizitează Târgul de Artă Modernă și Contemporană de la Grand Palais Effemere.
  • Admiră piese excepționale de haute couture la Casa Bonhams, înainte să fie vandute.
  • 530 de piese de modă excepționale sunt expuse, de la Dior la Saint Laurent, Valentino, Balenciaga sau Givenchy.


Vremea caldă ajunge la Paris. În acest weekend sunt 27 de grade. Dacă ești în city break sau ai
de gând să pleci câteva zile în vacanta în Orașul Luminilor, te ajutăm să faci o alegere printre nenumăratele tentații cu care te întâmpină orașul franțuzesc.

Art Paris este un târg de artă cosmopolit care vrea să facă arta contemporană accesibilă celui mai larg public și este ultimul care se desfășoară aici înainte de Jocurile Olimpice de la Paris și redeschiderea Grand Palais, recent renovat. Galeriile selecționate expun artiștii confirmați dar și ,,tinerele speranțe” îți oferă tururi ghidate și conferințe și daca vrei să iți pregătești vizita, site-ul Târgului este foarte complet.

Parisul este o destinație esențială pentru dependenții de modă. În acest weekend aveți o ocazie unică: o expoziție ultraefemeră are loc la Bonhams, în luxosul arondisment 8. O casă de licitație internațională privată, Bonhams a fost fondată în 1973 și a devenit legendară în sectorul luxului, renumită pentru că este unul dintre cei mai mari licitatori din lume.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

530 de piese de modă excepționale sunt expuse, de la Dior la Saint Laurent, Valentino, Balenciaga sau Givenchy, dar și piese de la începutul secolului trecut, 1920. Printre aceste piese excepționale: o geacă de scenă Yves Saint Laurent brodată, din colecția Haute Couture, purtată de însuși Johnny Hallyday, estimată între 35.000 și 45.000 de euro. Alte minuni: un colier din colecția Païenne semnat Schiaparelli datând din 1938 sau o rochie de cocktail Dior „Fête de Village” din Organdy, colecția primăvară-vară 1955. După această expoziție ceremonială, aceste peste 500 de piese Haute Couture vor fi vândute la licitație, marți 9 aprilie 2024.

Citește și