Organizațiile din întreaga lume susțin că securitatea cibernetică și confidențialitatea datelor sunt preocupările lor principale pe calea transformării digitale.

Construite pentru a proteja, detecta și recupera datele în cazul unor atacuri cibernetice, noile servere PowerEdge sunt securizate pe toată durata lor de viață. Reconfigurat cu 17 noi servere și susținut de 1.100 de brevete deținute sau depuse de Dell, noul portofoliu oferă puterea necesară pentru a obține informații în timp real, acceptă AI și răspunde cerințelor IT avansate. Serverele și managementul sistemelor PowerEdge pot economisi până la 85% de timpul de lucru și pot elimina zeci de pași în procesul de automatizare. Dotate cu tehnologii de la AMD și Intel, noile servere furnizează puterea de calcul necesară pentru sarcinile și aplicațiile cele mai complexe ale clienților.

„Datele sunt create și utilizate în mai multe locuri decât oricând, iar organizațiile trebuie să le prelucreze cât mai repede posibil”, a declarat Jeff Boudreau, președinte, Infrastructure Solutions Group la Dell Technologies. „Pe măsură ce ne inovăm pentru viitorul IT, automatizarea avansată devine o necesitate, indiferent de locul în care se află infrastructura. Noile noastre servere oferă performanțe de nivel următor pentru a sprijini clienții să accelereze prelucrarea datelor și să se îndreapte către calculul autonom.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bazat pe AI pentru a face față sarcinilor intensive

Noile servere vin cu până la șase acceleratoare pe server, pentru a face față celor mai intense sarcini. Aceste tehnologii, combinate cu inteligența autonomă PowerEdge, creează cel mai avansat portofoliu PowerEdge pe baze AI la existent pe piață, permițând organizațiilor să anticipeze și să răspundă mai rapid nevoilor lor.

„Infrastructura evoluează de mult dincolo de centrele de date, iar sarcinile de lucru devin din ce în ce mai complexe”, a declarat Patrick Moorhead, fondator și președinte Moor Insights & Strategy. „Serverele și soluțiile inteligente de management Dell oferă organizațiilor opțiunile și instrumentele de calcul pentru a rula chiar și cele mai complexe sarcini de lucru oriunde e nevoie.”

Produsele eficiente din punct de vedere energetic sunt importante pentru mediu și pentru clienții noștri.Cu un șasiu special, noile servere dispun de răcire adaptivă, care mărește eficiența energetică cu până la 60% față de generațiile anterioare. Datorită unui sistem de răcire multi-vector, serverele PowerEdge dirijează fluxul de aer către zonele cele mai fierbinți pentru o răcire eficientă. Sistemul de răcire directă cu lichid, disponibil pe anumite servere, dispune de o tehnologie pentru identificarea și rezolvarea eventualelor probleme cât mai rapid.