• Biroul Electoral Central Sector 5 a decis renumărarea voturilor
  • După prima numărătoare, Cristian Popescu Piedone a obținut 28.08%
  • Candidatul PNL, Cristian Băcanu, a obținut 25.24%. Băcanu susține că „există dovezi că 90 voturi au fost furate”
  • Piedone a mers miercuri în fața judecătorilor, în Dosarul Colectiv. Piedone a fost condamant la 8 ani și 6 luni în primă instanță

Singurul sector din București în care se renumără voturile nu e 1, ci 5! Acolo postul de primar e disputat de trei candidați care strigă fiecare că el e învingătorul.

Cristian Popescu Piedone a ajuns în fața judecătorilor la apelul din Dosarul Colectiv. A luat 8 ani și jumătate de închisoare în primă instanță, dar afirmă că e complet nevinovat. E acuzat acum de contracandidații de la PSD și PNL și de fraudă electorală.

Cristian Popescu Piedone: „Am candidat și Dumnezeu mi-a ajutat să ies cu cetățenii pe care mulți i-ați făcut proști. Sunt proști, dar mulți, Măria voastră.”

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Astăzi a spus că în cazul reluării scrutinului nu va mai lua 28%, ci 50%.

Cristian Popescu Piedone: „Nu acceptați democrația! Nu acceptați realitatea. (…) Acceptați înfrângerea!(…) Și vreți la 5 renumărarea votului! Bravo, domnule, puteți să renumărați. Puteți să faceți ce vreți dumneavoastră, nu puteți să schimbați voința populară.”

Candidatul plasat pe locul 2 în acest moment, Cristian Băcanu (PNL), strigă că are dovezi ale fraudei, dar și Daniel Florea (PSD), încă în funcție, spune că a câștigat.

„V-am spus de acum două zile! Am câștigat! Și la o diferență semnificativă. În exit poll-urile noastre de la ora 18:00 (n.r în ziua votului) eu aveam 31%, Băcanu 25%, iar Piedone 23%. Dintr-o dată Băcanu a rămas cu 25%, iar Piedone s-a dus la 28%…”, a spus Daniel Florea.