PSD: „Suntem gata să conducem România. Președintele trebuie să înțeleagă mesajul votului”

Sursă foto: Profimedia
  • „PSD este gata să se pună în slujba țării cu o echipă de profesioniști și un program de guvernare solid”
  • Partidul Social Democrat acuză că alegerile „au fost îngreunate de gestionarea necorespunzătoare” a pandemiei de guvernul Orban
  • Suntem gata să ne punem în slujba țării, gata să conducem România. Președintele României trebuie să înțeleagă mesajul votului”

Orice mandat de formulă guvernamentală formată de Ludovic Orban și partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate, transmit, luni, social-democrații: „Suntem gata să ne punem în slujba țării, gata să conducem România. Președintele României trebuie să înțeleagă mesajul votului”.

„Românii au decis că PSD rămâne principala lor speranță pentru a scoate România din criza sanitară și cea economică în care au dus-o Orban și PNL! Azi, PSD este gata să se pună în slujba țării cu o echipă de profesioniști și un program de guvernare solid! Suntem gata să conducem România cu energie, profesionalism și competență pentru a readuce țara pe drumul cel bun”, transmit pe Facebook social-democrații.

PSD acuză că alegerile „au fost îngreunate de gestionarea necorespunzătoare” a pandemiei de guvernul Ludovic Orban.

Deciziile liberalilor au generat un haos inutil care a inhibat participarea populației la acest scrutin atât de important. În ciuda acestor obstacole, am îndemnat oamenii să țină cont că votul le va determina viitorul, într-un moment critic din istoria națiunii noastre. Și milioane de români au răspuns prin #vot! Românii au spus clar că doresc preluarea controlului asupra pandemiei și înlăturarea unei guvernări incompetente care ne-a pus în pericol sistemul sanitar și viețile tuturor. De aceea, aceste alegeri pot fi considerate un referendum! Președintele României trebuie să înțeleagă mesajul votului și să asculte voința românilor! Altfel, mandatul lui și al oricărei formule guvernamentale formată de Orban și partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate”, se mai arată în postarea Partidului Social Democrat.