• Cu vedere la Sena, Luvru și Tuileuries, apartamenteul are 256MP.
  • Lagerfeld spunea că apartamentul lui este în fel de „Odisee spațială”.
  • Imobilul a fost construit în 1694 iar prețul de pornire este de 5,3 mil de euro.

26 martie 2024 va marca un eveniment major în lumea imobiliară pariziană: apartamentul lui Karl Lagerfled va fi scos la licitație. Complet renovat pe gustul designerului care a murit în 2019, are 256 de metri pătrați și are un preț de pornire de 5,3 milioane de euro.

Cum arată acest apartament care a aparținut celebrului Karl Lagerfeld?

În primul rand, acest apartament a fost locuința celebrului director artistic al casei Chanel din 2010 până la sfârșitul vieții, în februarie 2019 și asta îi adaugă în valoare.

În ciuda vechimii clădirii, datând din 1694, apartamentul a fost transformat într-un spațiu ultra-modern. În loc de muluri tradiționale, un tavan fals alb și iluminare retro. Pardoseala gri din rășină și beton se întinde pe tot spațiul, în timp ce de fiecare parte a sufrageriei sunt uriașe biblioteci cu rafturi de metal și uși de sticlă. Lagerfeld a descris locul ca pe  o navă spațială. „Odisseea 3.000”. Dormitorul este separat de living prin panouri de sticlă detașabile, dressingul are 50 de metri pătrați  si este dotat cu un sisteme de suspendare pentru costume.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Prețul de pornire este stabilit la 5,3 milioane de euro, ceea ce echivalează cu puțin peste 20.700 de euro pe metru pătrat. Pentru a participa la vânzare se cere un depozit de 1.060.000 de euro, adică 20% din prețul de pornire.

Citește și