• Alexandra Mehedințu preia funcția de Country Manager for Atradius Romania.
  • „Mă alătur unei echipe remarcabile de oameni pasionați și competenți, cu împărtășesc aceleași valori și viziune, căutând mereu excelența în tot ceea ce facem”, declară Alexandra Mehedințu, Country Manager Atradius Romania.
  • Grupul Atradius oferă servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare la nivel mondial.

Grupul Atradius, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare la nivel mondial, o numește pe Alexandra Mehedințu la conducerea sucursalei din România.

Cu abilități de leaderhip și cu o capacitate deosebită de a inspira și motiva oamenii din jurul ei, cu pasiune pentru excelență și cu o vastă experiență acumulată în ultimii 14 ani în care a implementat diverse proiecte de evaluare a riscului de credit și de marketing în România, Bulgaria, Serbia, Grecia și Cipru, Alexandra Mehedințu preia funcția de  Country Manager for Atradius Romania.

„Mă alătur unei echipe remarcabile de oameni pasionați și competenți, cu împărtășesc aceleași valori și viziune, căutând mereu excelența în tot ceea ce facem. Viziunea strategică, aliniată cu cea a grupului Atradius, și orientarea către obiective clare și realizabile ne vor ajuta să atingem și chiar să depășim rezultatele așteptate. Împreună ne vom concentra pe extinderea și diversificarea portofoliului de clienți și parteneri și vom consolida poziția Atradius pe piața locală, crescând sănătos”, declară Alexandra Mehedințu, Country Manager Atradius Romania.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Absolventă a programului EMBA a lESE Business School din Munich și cu un background diversificat, acoperind sfera vânzărilor și a marketingului și până la analiza comercială și financiară, Alexandra Mehedințu a contribuit la programe majore în peste 30 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Abilitățile ei dovedite în gestionarea riscurilor și în dezvoltarea strategiilor comerciale vor consolida poziția Atradius pe piața locală.

„Alexandrei Mehedințu este un executiv cu experiență în industria riscului de credit și sunt convins că va conduce cu succes Atradius România pentru a se dezvolta în continuare pe piața asigurărilor de credit din această țară”, afirmă Makis Tzeis, Managing Director al Atradius Grecia și România.

Grupul Atradius oferă servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare la nivel mondial, fiind prezent prin intermediul a 160 de birouri în peste 50 de țări. Ratingul de soliditate financiară a grupului este confirmat de AM Best ca fiind A (excelent), cu perspectivă stabilă, și a fost îmbunătățit de Moody’s la A1, cu perspectivă stabilă. Ratingurile acordate de ambele agenții confirmă performanța operațională solidă și poziția de lider a Grupului Atradius.

Citește și