• De la concepție până aproape de preadolescență, copiii sunt înzestrați cu o capacitate de învățare formidabilă.
  • Aceasta este perioada în care se formează legături neuronale esențiale, memoria și limbajul ating un nivel de funcționare foarte înalt.
  • Omega-3, citirea interactivă cu copii și frecventarea unei grădinițe cu program educativ sunt metodele care au demonstrat cel mai mare potențial în stimularea inteligenței copilului.

Știu că îți dorești o dezvoltare armonioasă a copilului tău. Dar cum reușești să îi influențezi dezvoltarea cognitivă? Studiile arată că suplimentarea cu Omega-3, citirea interactivă cu copii și frecventarea unei grădinițe cu program educativ sunt metodele care au demonstrat cel mai mare potențial în stimularea inteligenței unui copil.

De la concepție până aproape de preadolescență, un copil este înzestrat cu o capacitate de învățare formidabilă. Aceasta este perioada în care se formează legături neuronale esențiale, memoria și limbajul ating un nivel de funcționare foarte înalt și se conturează trăsăturile de personalitate ale adultului de mai târziu.

„Atât timp cât tu vei înțelege care este potențialul hertzilor prin expunerea copiilor la ei și vei înțelege care hertzi îi vor ajuta pe copii să se dezvolte din punct de vedere cognitiv vei fi un câștigător. Dacă nu înțelegi cum îi ajută pe copii, care sunt frecvențele corecte pentru a crește coeficientul de inteligență, îți rămân lucrurile lumești. Lucrurile lumești intră într-o zonă de firesc, de natural și de organic. Să crești inteligența copilului ține foarte mult de răbdare și de dragoste, dar și de pasiunea pe care tu o atașezi și o dispui în tot ceea ce înseamnă conversația cu copilul”, a explicat Radu Leca, psiholog, la Aleph News.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Citește și