• Cameron Diaz a anunțat nașterea primului ei fiu, Cardinal Madden, la vârsta de 51 de ani.
  • Actrița de la Hollywood și soțul ei, chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden, mai au copil, o fetiță, născută în 2019.
  • „Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden”.

Cameron Diaz a anunțat nașterea primului ei fiu, Cardinal Madden, la vârsta de 51 de ani. Actrița de la Hollywood, care s-a căsătorit cu chitaristul Good Charlotte, Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, în 2015, a dezvăluit vestea celui de-al doilea copil al lor într-o postare comună pe Instagram, scrie Sky News.

„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden”, au scris ei. „Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și intimitatea copilului, nu vom posta nicio poză – dar este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători. Trimitem multă dragoste de la familia noastră la a voastră. Cele mai bune urări și bună ziua!!!”

Cuplul, care s-a căsătorit într-o ceremonie intimă în casa lor din Los Angeles după ce s-au întâlnit timp de opt luni, are o fiică, Raddix, din decembrie 2019. Actrița „There’s Something About Mary Diaz” l-a cunoscut pe Madden prin intermediul fratelui său, Joel Madden, solistul trupei Good Charlotte, și al soției sale Nicole Richie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

Joel Madden s-a numărat printre celebritățile care au felicitat cuplul – alături de basistul Fall Out Boy, Pete Wentz, și cântăreții Lionel Richie și Katy Perry, care au scris pe rețelele de socializare: „Un alt înger pământean”.

Diaz, care a jucat în filme precum Charlie’s Angels și The Holiday, a luat o pauză de la actorie după musicalul Annie, lansat în 2014. Ea urmează să apară în viitoarea comedie Netflix „Back In Action” cu Jamie Foxx, precum și în „Outcome” cu Keanu Reeves de pe Apple TV+.

Citește și