• Barbara Corcoran contrazice tendința clasică și îndeamnă la reconsiderarea Floridei ca destinație imobiliară.
  • Generația Z și milenialii explorează opțiuni imobiliare dincolo de Florida, căutând zone cu prețuri mai accesibile.
  • Texas câștigă popularitate ca destinație imobiliară, devenind atracția principală pentru cei care caută o nouă casă.

În timp ce generațiile anterioare așteptau cu nerăbdare să se mute și să se retragă în Florida, populația mai tânără se uită spre alte locuri, conform CNBC. Generația Z și milenialii se mută în diferite orașe și state din SUA și este o decizie pe care o susține mogulul imobiliar Barbara Corcoran.

Într-un interviu din 2023, Corcoran a fost întrebată dacă credea că Florida este încă un loc bun pentru a se muta și a cumpăra o casă. Corcoran a sugerat să se uite în afara statului supranumit „Sunshine”.

„Mergeți oriunde există un district școlar sărac, unde prețurile sunt cu adevărat mici”, a spus ea. Corcoran a remarcat că strategia este bună pentru persoanele care nu caută un loc pentru a-și crește o familie și doresc o proprietate mai ieftină, cu o valoare potențial mare. „Mergeți oriunde în sud, în afară de punctele fierbinți. Întotdeauna există o casă ieftină de cumpărat, întotdeauna. Dar nu Florida, uitați de Florida”, a adăugat ea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Un stat sudic care crește în popularitate este Texas. Statul a fost pe locul unu în topul statelor în care s-au mutat americanii în 2023, potrivit U-Haul. Statul sudic a devenit o bază în creștere pentru diferite industrii, inclusiv cea tehnologică și aerospațială. Începând cu 2022, Texas conduce națiunea ca gazdă a celor mai multe companii Fortune 500.

Citește și: