Unde îți iei casă în SUA? Barbara Corcoran: „Uitați de Florida”

În timp ce generațiile anterioare așteptau cu nerăbdare să se mute și să se retragă în Florida, populația mai tânără se uită spre alte locuri, conform CNBC. Generația Z și milenialii se mută în diferite orașe și state din SUA și este o decizie pe care o susține mogulul imobiliar Barbara Corcoran.

Într-un interviu din 2023, Corcoran a fost întrebată dacă credea că Florida este încă un loc bun pentru a se muta și a cumpăra o casă. Corcoran a sugerat să se uite în afara statului supranumit „Sunshine”.

„Mergeți oriunde există un district școlar sărac, unde prețurile sunt cu adevărat mici”, a spus ea. Corcoran a remarcat că strategia este bună pentru persoanele care nu caută un loc pentru a-și crește o familie și doresc o proprietate mai ieftină, cu o valoare potențial mare. „Mergeți oriunde în sud, în afară de punctele fierbinți. Întotdeauna există o casă ieftină de cumpărat, întotdeauna. Dar nu Florida, uitați de Florida”, a adăugat ea.

Un stat sudic care crește în popularitate este Texas. Statul a fost pe locul unu în topul statelor în care s-au mutat americanii în 2023, potrivit U-Haul. Statul sudic a devenit o bază în creștere pentru diferite industrii, inclusiv cea tehnologică și aerospațială. Începând cu 2022, Texas conduce națiunea ca gazdă a celor mai multe companii Fortune 500.

Citește și:

Exit mobile version