• Beond oferă zboruri luxoase din Europa către Maldive la prețuri accesibile pentru fiecare.
  • Zborul direct din Europa către Maldive va costa în jur de 3.000$ într-o direcție.
  • Scaunele vor avea componente de la Ferrari.

Dacă n-ai zburat până acum cu un private jet, o poți face de anul viitor. Compania Beond vrea să ofere zboruri directe spre cele mai luxoase insule din Maldive, iar scopul este ca pasagerii să ajungă în confort la destinație și complet relaxați.

De anul viitor putem zbura în vacanță cu un private jet. Maldive este o destinație foarte căutată și atunci, Beond vrea să ofere zboruri directe. Cu sediul în Malé, Beond va opera inițial o mică flotă de aeronave Airbus A319, înainte de a trece la Airbus A321,care este mai mare. Dubai și Delhi sunt primele două destinații confirmate. Va oferi un total de doar 44 de locuri pe Airbus A319, chiar dacă avionul poate transporta până la 156 de pasageri. Scaunele au componente ale mașinii Ferrari, ceea ce înseamnă lux și confort pentru pasageri. Compania intenționează să dea drumul primelor zboruri anul acesta din toamnă, iar 2024 vor veni și în Europa cu cel puțin 20 de destinații.

Cât va trebui să plătești pe un bilet până în Maldive?

Beond va avea un preț atractiv. Tarifele pe Europa vor începe de la 3.000$ într-o direcție, dar vor crește în perioada de vârf care, pentru Maldive, este din decembrie până în aprilie. Acum, un zbor de la Londra sau Paris spre Male, în sezonul de vârf începe de la 1.100 de dolari, în clasa economică. Sascha Feuerherd, directorul comercial al Beond spune că are în plan să includă și rute asiatice precum Japonia, Coreea de Sud și China.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Citeste și: