• Cristiano Ronaldo va deschide o academie de paddle-tennis în Portugalia.
  • Academia de paddle-tennis va costa aproximativ 5 mililioane de euro și va fi dată în folosință în 2025.
  • Academia lui Ronaldo va avea 15.000 de metri pătrați, 17 terenuri, spa, saună, piscină și hotel.

Cristiano Ronaldo își pregătește imperiul financiar pe care îl va gestiona după retragerea din fotbal, portughezul va investi tot în sport, dar în paddle-tenis, un sport în trend la nivel mondial, scrie Portugal Resident.

Compania lui Cristiano, CR7 SA, va crea o adevarata academie de paddle-tenis, în Portugalia, în orășelul Oeira, aflat în vecinătatea capitalei Lisabona. Nu vorbim de un simplu teren de tenis pe care se vor antrena cativa copii, ci de un complex luxos care va deveni cel mai mare club din din Portugalia.

Orașul Padelului, așa cum se va numi academia lui Cristiano, se va întinde pe o suprafata de 15.000 de metri pătrați, va avea 17 terenuri de paddle-tenis, sali de recuperare, piscina, spa, sala de mese și un hotel. Investiția este estimată la 5 milioane de euro și va fi gata în 2025.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Cristiano Ronaldo are venituri de peste 200 de milioane de euro anual

Paddle tenisul este un sport foarte iubit în Portugalia. Dacă în urmă cu 11 ani erau doar 11 cluburui și cateva zeci de sportivi legitimați, acum Portugalai numără peste 300 de cluburi, 11 mii de sportivi profesioniști și peste 250 de mii practicanți. Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo este o adevărată mașinarie de facut bani. Starul portughez genereaza anual venituri de peste 200 de milioane de euro, sumă in care regasim salariul de la Al-Nassr, drepturile de imagine, sponsorizările și veniturile din social media.

Citește și: