• Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul tragediei din 2 Mai.
  • În această dimineață, polițiștii și procurorii DIICOT au desfășurat 11 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.
  • Vlad Pascu: Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi.

UPDATE

Prietenul care ar fi dealerul de droguri al lui Vlad Pascu este audiat și el al DIICOT în dosarul „Hidra”.

Anterior, în cursul nopții de miercuri spre joi, el ar fi intrat în Spitalul Floreasca și ar fi distrus mai multe bunuri. El s-a semnat cu un marker pe mai multe uși și fișete, iar, la plecare, a luat două pungi cu ser fiziologic.

UPDATE

Tatăl lui Vlad Pascu a urcat pe scuter de la audieri, fiind înconjurat de jurnaliști. Bărbatul nu s-a ferit nicio secundă să intre în grup și nu a avut nicio ezitare ca el să pornească în trombă cu scuterul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Vlad Pascu și părinții lui sunt audiați la DIICOT. Aceștia au ajuns la audieri în jurul orei 10:40. Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul tragediei din 2 Mai. Patru prieteni ai lui Pascu, cel care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai după ce a consumat droguri, sunt verificați, într-o operațiune anti-drog.

În această dimineață, polițiștii și procurorii DIICOT au desfășurat 11 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.

Mama lui Vlad Pascu a fost dusă la audieri la sediul DIICOT. Femeia este acuzată de „infracțiuni contra înfăptuirii justiției” și că a încercat să șantajeze martorii în cazul fiului său. Tatăl nu este vizat de anchetă, a venit doar să își susțină băiatul.

În jurul orei 10:48 la sediul DIICOT ajuns și tatăl lui Vlad Pascu, care a ținut tot timpul ceva care să-i acopere chipul, pentru a nu fi filmat sau fotografiat. La ora 11 Vlad Pascu a ajuns la audieri la sediul DIICOT. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus tânărul la sosirea la DIICOT.

Citește și