• Bucătarii restaurantului Providence pregătesc câte 480 de deserturi într-o singură seară.
  • Situat în inima Holywood-ului, Providence deține două stele Michelin.
  • Bucătarul-patiser Mac Daniel Dimla te duce în culisele restaurantului Providence.

Bucătarul-patiser Mac Daniel Dimla te duce în culisele restaurantului Providence, unde lucrătorii pregătesc câte 480 de deserturi într-o singură seară. Situat în inima Holywood-ului, Providence deține două stele Michelin.

„Am început ca șef de patiserie la Providence când aveam 23 de ani. Într-un restaurant cu meniu de degustare, toată lumea primește un desert. Deci, dacă ai 80 de persoane pe zi, trebuie să ai 80 de deserturi pe zi. Trebuie să fim foarte rapizi. Dimineața suntem doar doi pentru a ne pregăti, așa că trebuie să fim eficienți și pregătiți să ne apucăm de treabă”, a spus bucătarul-patiser Mac Daniel Dimla.

În 2022, restaurantul situat la granița dintre Hollywood și Hancock Park a lansat un nou program de ciocolată care se aprovizionează direct de la cultivatorii de cacao care practică o creștere sustenabilă, apoi procesează și utilizează fiecare bucățică din boabe. Boabele sunt transformate în nibs, care devin deserturi și confecții; subprodusul sub formă de pudră este folosit în coacere și sosuri; și chiar și cojile goale, adesea aruncate, sunt transformate într-un elegant serviciu de ceai la sfârșitul mesei.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și