• Cei mai bogați doi oameni din lume s-au întâlnit vineri la Paris.
  • Elon Musk și Bernard Arnault, ambii cu o avere de peste 200 de miliarde de dolari, au luat masa la hotelul Cheval Blanc.
  • Miliardarilor li s-au alăturat mama lui Musk, Maye, și fiii lui Arnault, Alexandre și Antoine.

Elon Musk, șeful Tesla și fostul director executiv al Twitter a fost văzut luând prânzul cu președintele și directorul executiv al LVMH sau Louis Vuitton, Bernard Arnault, vineri, 16 iunie. O fotografie cu cei doi miliardari pozând sincer a fost împărtășită de fiul cel mare al lui Arnault, Bernard, pe contul său de Instagram

,,Power lunch” ar putea avea un nou înțeles după ce cei mai bogați doi oameni din lume au luat vineri masa la Paris.

Elon Musk și Bernard Arnault, directorul general al LVMH, s-au întâlnit la Cheval Blanc, hotelul de lux administrat de conglomeratul francez de lux, scrie Business Insider.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Arnault are o avere de 202 miliarde de dolari, ceea ce îl face a doua cea mai bogată persoană din lume, după Musk, cu 233 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Musk a pierdut coroana în fața magnatului francez anul trecut, dar o creștere a prețului acțiunilor Tesla în acest an a făcut ca acesta să fie din nou în fruntea indicelui.

Lor li s-au alăturat Maye Musk, mama lui Elon, precum și Alexandre și Antoine Arnault, se arată într-o fotografie încărcată pe Instagram a lui Alexandre. O altă fotografie postată de acesta pe Instagram îi arată pe cei doi întâlnindu-se pe o terasă care are vedere la Turnul Eiffel.

Elon Musk și Bernard Arnault – cei mai bogați doi oameni din lume – au luat vineri prânzul la Paris

Bernard Arnault ar fi declarat postului de televiziune francez Quotidien că îl consideră pe Musk ,,un antreprenor excepțional” , dar nu au apărut încă detalii despre ce au discutat la prânz. De asemenea, nu este clar ce a fost în meniu.

Mai târziu în cursul zilei, Musk a glumit la conferința VivaTech că ar putea lansa un parfum împreună cu familia Arnault.

CEO-ul Tesla a fost însoțit pe scenă și de Antoine Arnault, care l-a întrebat dacă industria publicitară este amenințată de inteligența artificială. Musk a răspuns: ,,Inteligența artificială va fi cu siguranță o forță disruptivă masivă și probabil cea mai disruptivă tehnologie din toate timpurile” .

Musk a avut câteva zile aglomerate în Europa. El s-a întâlnit joi cu prim-ministrul italian Giorgia Meloni pentru a discuta despre inteligența artificială, natalitate, regulile pieței europene și inovație, a scris Meloni pe Twitter.

De asemenea, el s-a întâlnit vineri cu președintele francez Emmanuel Macron pentru a discuta despre construirea unei fabrici Tesla în Franța, potrivit Reuters.

Macron a postat pe Twitter o fotografie cu Musk alături de ,,Să lucrăm împreună! #ChooseFrance” .

Citește și

Elon Musk a anunțat că, până la sfârşitul anului, vrea să implanteze primul cip în creierul unui om

De ce și-a încheiat Joe Biden discursul pe tema controlului armelor cu „God save the Queen, man”?

VIDEO. Momentul în care doi frați se reîntâlnesc cu lacrimi în ochi după catastrofa cu ambarcațiunea din Grecia