• Donald Trump a fost scos de pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din SUA.
  • Donald Trump îi cere acum revistei Forbes să-i ceară scuze.
  • Averea lui Trump a scăzut cu 600 de milioane de dolari în ultimul an.

„Este revoltător ceea ce mi se întâmplă!” a spus fostul președinte american Donald Trump după ce a aflat că a fost scos de pe lista Forbes a celor mai bogați americani, scrie The Hill.

Un veteran al listei timp de 25 de ani, Trump nu a ezitat și a cerut publicației să i se ceară scuze și să fie reintrodus pe listă. Jurnaliștii Forbes se apără. „V-am scos de pe listă pentru că averea v-a scăzut cu 600 de milioane de dolari în ultimul an și nu vă mai calificați pentru a fi în top”.

Donald Trump: Forbes este deținută de China

Donald Trump le-a răspuns jurnaliștiilor cum numai el știe. „Forbes este deținută de China, iar chinezii vor face orice ca să scape de mișcarea MAGA. De asemenea, Forbes are scriitori de mâna a doua care au primit ordin să mă atace. Foarte bine. Nu conteaza. Eu oricum conduc în sondaje și o să-l bat și pe Joe la alegeri”.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

„Sunteți niște scriitori de mâna a doua vânduți Chinei care vrea să scape de MAGA. Asta nu o să se întâmple. Eu conduc în sondaje și o să-l bat pe Biden în alegerile de la anul” a spus Trump. Fostul președinte vrea ca Forbes sa ii ceara scuze pt ca l-a scos de pe lista celor mai bogati americani

Citește și: