Donald Trump versus Forbes. Fostul președinte american a fost scos din lista celor mai bogați oameni

„Este revoltător ceea ce mi se întâmplă!” a spus fostul președinte american Donald Trump după ce a aflat că a fost scos de pe lista Forbes a celor mai bogați americani, scrie The Hill.

Un veteran al listei timp de 25 de ani, Trump nu a ezitat și a cerut publicației să i se ceară scuze și să fie reintrodus pe listă. Jurnaliștii Forbes se apără. „V-am scos de pe listă pentru că averea v-a scăzut cu 600 de milioane de dolari în ultimul an și nu vă mai calificați pentru a fi în top”.

Donald Trump: Forbes este deținută de China

Donald Trump le-a răspuns jurnaliștiilor cum numai el știe. „Forbes este deținută de China, iar chinezii vor face orice ca să scape de mișcarea MAGA. De asemenea, Forbes are scriitori de mâna a doua care au primit ordin să mă atace. Foarte bine. Nu conteaza. Eu oricum conduc în sondaje și o să-l bat și pe Joe la alegeri”.

„Sunteți niște scriitori de mâna a doua vânduți Chinei care vrea să scape de MAGA. Asta nu o să se întâmple. Eu conduc în sondaje și o să-l bat pe Biden în alegerile de la anul” a spus Trump. Fostul președinte vrea ca Forbes sa ii ceara scuze pt ca l-a scos de pe lista celor mai bogati americani

Citește și:

Exit mobile version