• Elizabeth Holmes a vrut ca un steag Apple să fie arborat pentru „Bad Blood” în omagiul lui Steve Jobs.
  • Conform cărții lui John Carreyrou, un angajat nu a putut găsi un steag de cumpărat, așa că a făcut unul.
  • Cartea evidențiază numeroasele moduri în care Holmes, care se află acum în închisoare, a încercat să-l imite pe Jobs.

Potrivit unei cărți, Elizabeth Holmes a ordonat să arboreze un steag special făcut de Apple la sediul Theranos, după moartea lui Steve Jobs, declară Insider.

„Bad Blood: Secrete și minciuni într-un startup din Silicon Valley” de John Carreyrou, spune că Holmes și Sunny Balwani, directorul operațiunii Theranos și iubitul ei, au vrut să-i aducă un omagiu cofondatorului Apple după ce acesta a murit în octombrie 2011.

Potrivit „Bad Blood”, ei au vrut să arboreze un steag Apple pe terenul clădirii Theranos din Palo Alto. Un angajat Theranos s-a oferit voluntar să încerce să găsească un steag Apple de cumpărat, dar nu a putut găsi unul. În schimb, a mers la un magazin pentru a-și face unul, cu logo-ul Apple în alb pe un fundal negru – o sarcină care a durat câteva ore, conform cărții.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Între timp, munca la companie s-a oprit, când Elizabeth și Sunny s-au plimbat cu motoarele prin birou, consumate de vânătoarea de steagul Apple”, a scris Carreyrou, care a expus pentru prima dată trusele de analize de sânge defectuoase ale lui Theranos în rapoartele pentru The Wall Street Journal. în 2015.

Episodul este unul dintre câteva exemple de reverență a lui Holmes pentru cofondatorul Apple, pe care a încercat să-l imite în timp ce conducea o companie care a atins pentru scurt timp o evaluare de 9 miliarde de dolari.

Aceasta a inclus atât sfaturi pentru Apple, cum ar fi etichetarea truselor ei de analiză a sângelui drept „iPod-ul asistenței medicale”, și un comportament mai deschis, cum ar fi purtarea puloverelor negre cu gât, așa cum a făcut Jobs.

Sursă: Insider

Holmes a fost adesea salutată drept următorul Steve Jobs, o comparație pe care a fost bucuroasă să o accepte, înainte ca Theranos să se prăbușească în cele din urmă și să fie condamnată pentru patru acuzații de fraudă.

Ea a început să ispășească o pedeapsă de 11 ani într-un lagăr de prizonieri din Texas pe 30 mai, după ce a fost găsită vinovată de patru din cele 11 acuzații de fraudă legate de trusele de testare de sânge defectuoase ale lui Theranos. Balwani a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare și a început să-și execute pedeapsa în aprilie.

Potrivit unui ordin de restituire, Holmes și Balwani au fost obligați să plătească 125 de milioane de dolari lui Rupert Murdoch și 40 de milioane de dolari către Walgreens, printre alți investitori Theranos. Avocații lui Holmes și Balwani nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Insider, făcută în afara programului normal de lucru.

Citește și: