• Elon Musk a declarat că a găsit un nou CEO pentru platforma socială.
  • Noul CEO al Twitter va prelua funcţia în aproximativ 6 săptămâni.
  • Musk, însă, nu a spus cine este candidatul.

Directorul general al Twitter, Elon Musk, a declarat joi că a găsit un nou CEO pentru platforma socială şi că aceasta va prelua funcţia în aproximativ 6 săptămâni, scrie The Guardian.

Musk, care a cumpărat Twitter în toamna anului trecut și de atunci îl conduce, a insistat mult timp că nu este CEO-ul permanent al companiei.

„Bucuros să anunț că am un nou CEO pentru X/Twitter. Ea va începe în aproximativ șase săptămâni. Rolul meu va fi de preşedinte executiv şi CTO, supravegherea produselor, software-ului şi sysops” , a anunţat Musk într-un tweet.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Musk, însă, nu a spus cine este candidatul.

Este probabil ca această mişcare să atenueze preocupările investitorilor Tesla, care au fost din ce în ce mai îngrijoraţi de timpul pe care Musk îl alocă întoarcerii Twitter.

Acţiunile Tesla au crescut cu 2,4%, în urma acestei ştiri.

Musk, care a declarat în noiembrie că se aşteaptă să-şi reducă timpul petrecut la Twitter şi, în cele din urmă, să găsească un nou lider care să conducă compania de social media, nu a desemnat anterior niciun potenţial candidat.

Primele două săptămâni ale miliardarului ca noul proprietar de Twitter, în octombrie, au fost marcate de schimbări rapide. El l-a concediat rapid pe fostul CEO al Twitter, Parag Agrawal, şi pe alţi lideri seniori, apoi a concediat jumătate din personal în noiembrie.

Citește și

„Spirală continuă de boală”. Tori Spelling și copiii ei părăsesc locuința după ce a fost descoperită o infecție cu „mucegai extrem”

Prințul Harry dă vina pe grupul Mirror pentru despărțirea lui de Chelsy Davy: „A cauzat mari provocări în relația lui cu fosta lui iubită”

VIDEO. Beyonce șochează publicul cu apariția sa extravagantă, în noaptea de deschidere a Renaissance World Tour