• Birourile adaugă din ce în ce mai mult „încăperi liniștite” desemnate pentru ca angajații să se relaxaze.
  • Companii precum Adobe au acum o sală de artizanat și săli de muzică private pentru angajați.
  • Spațiile sunt următoarea evoluție a sălilor de somn și meditație făcute populare de companii de tehnologie precum Google.

Companiile instalează „încăperi liniștite” concepute pentru a ajuta angajații să facă față suprastimulării din partea birourilor deschise în locurile de muncă post-pandemie, scrie Business Insider.

Într-un efort de a acorda o prioritate mai bună sănătății mintale a angajaților, un număr tot mai mare de companii creează locuri în care angajații să se relaxeze și să își reîncarce bateriile. La Adobe, angajații se pot relaxa în săli de artizanat sau în spații private de muzică, iar compania dezvoltă, de asemenea, camere liniștite în care angajații se pot reîncărca dacă se simt copleșiți la birou, a declarat Eric Kline, șeful de experiență globală la locul de muncă al Adobe, pentru Journal.

„Va fi un spațiu în care angajații care se confruntă cu momente mai grele pot merge să fie singuri, să fie un loc de reflecție sau să ajute la schimbarea ciclului în care se află creierul lor”, a spus Kline.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Camerele par a fi următoarea cameră de somn și meditație. Acestea au devenit populare printre marile companii de tehnologie precum Google, cu accent pe readaptarea la viața după izolarea socială a pandemiei.

Camerele liniștite au evoluat de la concepte de bază, cum ar fi cabine telefonice private, la spații proiectate cu palete de culori liniștitoare inspirate din natură și, în unele cazuri, au reguli care interzic tehnologia, a declarat Joseph White, director de strategie de design la MillerKnoll.

Birourile nu sunt singurele locuri care sunt reproiectate pentru a se potrivi mai bine cu locurile de muncă moderne din America. Liz Toombs, un designer de interior specializat în case de sorority din campusurile universitare, i-a spus lui Britney Nguyen de la Insider că a primit mai multe solicitări de a converti camere în spații de liniște.

Toombs transformă adesea dulapuri sau camere multifuncționale în locuri în care rezidenții pot lua în privat o programare de terapie virtuală sau pot avea doar un moment pentru ei înșiși. „Sunt mândru de ei că au cerut asta și că au folosit acele spații”, a spus Toombs.

Citește și