• Rafaela Aponte-Diamant este cea mai bogată femeie din lume, pentru al doilea an la rând, cu o avere de 33,1 miliarde de dolari.
  • Diane Hendricks este a doua cea mai bogată femeie din lume, cu o avere estimată la 20,9 miliarde de dolari.
  • În 2024, Taylor Swift s-a alăturat femeilor care au devenit miliardare, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, câștigată din muzică.

Sunt puternice, independente… și pline de bani. Doar 13% din cei 2.718 de oameni de pe lista Forbes din 2024 a miliardariilor lumii sunt femei.

Rafaela Aponte-Diamant – cofondatoare și coproprietară MSC

Pentru al doilea an consecutiv, Rafaela Aponte-Diamant, din Elveția, este cea mai bogată femeie care s-a realizat singură. Ea este cofondatoare și coproprietară a MSC, cea mai mare companie de transport maritim din lume, și se află pe locul 48 în topul celor mai bogate persoane din lume, cu o avere estimată la 33,1 miliarde de dolari.

DIANE HENDRICKS – cofondatoare ABC Supply

A doua cea mai bogată femeie este Diane Hendricks din SUA, care a cofondat împreună cu soțul ei afacerea de materiale de construcții ABC Supply și o conduce de la moartea acestuia, în 2007. Hendricks, cu o avere estimată la 20,9 miliarde de dolari, este pe locul 92 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

TAYLOR SWIFT – cântăreață și compozitoare

În acest an, 15 nou venite se alătură în rândul femeilor care au devenit miliardare pe propriile puteri, în special vedeta pop Taylor Swift. Cântăreața și compozitoarea a intrat pentru prima dată pe lista Forbes a miliardarilor lumii cu 1,1 miliarde de dolari din câștigurile după turneu, valoarea catalogului său muzical și proprietățile pe care le deține.

Turneul său pe cinci continente, „Eras Tour” este primul turneu care depășește venituri de un miliard de dolari.

Citește și