• Louis Vuitton începe anul angajând un adolescent, după ce desenele lui au devenit virale.
  • Desenele lui Milan includ modele de încălțăminte, pantofi cu toc și siluete elegante.
  • Gestul case de modă oferă încurajare pentru pasiune și talent în rândul noilor generații.

Louis Vuitton colaborează cu adolescenții. Un tânăr de 13 ani a captat atenția renumitei case de modă, cu desenele sale și cu talentul în Photoshop; astfel a fost invitat să se alăture echipei pentru un internat.

Louis Vuitton a început anul 2024 cu o mișcare surprinzătoare, angajându-l pe Milan, un tânăr de doar 13 ani. Totul a început atunci când mama lui a postat câteva dintre desenele sale online pe platforma X (fostul Twitter). Desenele au captat atenția nu doar a comunității online, ci și a multor persoane influente. Acestea care includ modele de încălțăminte, pantofi cu toc și siluete elegante, au atras atenția jurnalistei Marie Gentric. Aceasta l-a invitat la un interviu pe Milan și a împărtășit munca lui cu Louis Vuitton. Rezultatul?

View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Milan a fost invitat să se alăture casei de modă ca intern. O oportunitate pe care a descris-o ca fiind „magică”. În postarea sa, mama lui Milan a etichetat casa de modă, exprimând faptul că fiul ei este pasionat de companie și extrem de talentat în Photoshop. În plus, a menționat că nu l-a văzut niciodată atât de entuziasmat precum în ziua în care l-a prezentat la expoziția Louis Vuitton. Eu zic că vom mai auzi de Milan în viitor, dar indiferent de rezultate lui, gestul casei de modă, în primul rând, e o inspirație pentru tinerii creativi și subliniază importanța susținerii și încurajării pasiunii și talentului în rândul noilor generații.

Citește și