• 50 de echipe se alătură programului Innovation Labs 2024 în Cluj, Iași și Timișoara.
  • Echipele vor participa în programul de mentorat Innovation Labs timp de 3 luni.
  • Flavia Hasar, organizator: „Este un program de mentorat pt. creșterea startup-urilor din România”.

50 de echipe de tineri viitori antreprenori se alătură programului Innovation Labs 2024. Acestea intră acum în programul de mentorat timp de 10 săptămâni. Urmează apoi finala de la București, care va avea loc în 30 mai, iar cele mai inedite proiecte vor avea șansa să câștige 500.000 de euro. Innovation Labs este un program de mentorat pentru creșterea startup-urilor din România, spune Flavia Hasar, organizator.

Care este scopul Innovation Labs?

„Innovation Labs este un program de mentorat pentru startup-uri tehnice din România. În București este al 12-lea an în care îl organizăm. Echipele intră într-un program de mentorat timp de 10 săptămâni în care noi îi învățăm cum să își facă business-ul scalabil și să facă rost de utilizatori”, a declarat Flavia Hasar, organizator, pentru Aleph News.

Ce proiecte vi se par cele mai promițătoare?

„Avem foarte multe proiecte. Unul dintre acestea se ocupă de persoanele care ajută în tratamentul copiilor cu autism. Acest lucru se face prin A.I. și ajută doctorii să observe mai bine anumite lucruri. Avem proiecte care sunt pentru animăluțe, dar majoritatea au în componența lor Inteligența Artificială”, a adăugat aceasta.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Citește și