• Restaurantul este condus de Yannick Alléno, care a primit 12 stele Michelin în carieră.
  • Restaurantul te așteaptă cu un meniu special bazat pe bucătăria franțuzească.
  • Peste 30 de milioane de călători care trec prin terminalele aeroportului din Doha.

Dacă ți-ai ales vacanța în Qatar, atunci nu ai greșit. Cupa Mondială s-a terminat de mult timp, dar vei fi servit de primul restaurant Louis Vuitton – în aeroport. Brandul de îmbrăcăminte este primul care deschide un lounge de lux într-un aeroport. Spațiul a fost inaugurat recent de către producătorul de haine francez și se află deasupra magazinului din Aeroportul International Hamad din Doha, Qatar.

Pare ceva cu totul nou, dar vedem noua tendință, și anume casele de modă care se extind pe mai multe domenii, cum ar fi mobiliere, artă digitală sub forma NFT sau obiecte decorative. Restaurantul este condus de Yannick Alléno, bucătar care a lucrat în restaurante cu 3 stele Michelin. Fiind Louis Vuitton, vorbim de un meniu special bazat pe bucătăria franțuzească, atât a la carte, cât și un meniu de degustare – patiserie pariziană, pește afumat și caviar, sandvișuri și gustări cu monograma casei de modă la prânz, iar seara – fructe de mare, carne de miel și condimente specifice.

Cât de mult va atrage acest nou lounge?

Arhitecții și designerii sunt nume importante – India Mahdavi care și-a pus amprenta pe hotelurile din Monte Carlo, iar mobilierul fantastic este de la Paola Lentiz și Costela de Martin Eisler. De asemenea, vorbim de peste 30 de milioane de călători care trec prin terminalele aeroportului din Doha anual, conform datelor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și