• Noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, spune că este timpul ca platforma să intre în Twitter 2.0″.
  • Într-un e-mail adresat angajaților, Yaccarino a spus: Ar trebui să aveți libertatea de a spune ce gândiți”.
  • Yaccarino a împărtășit apoi acest e-mail într-un topic pe Twitter.

Noul director executiv al Twitter, Linda Yaccarino, împărtășește viziunea sa pentru Twitter 2.0″, care seamănă foarte mult cu ambițiile proprietarului Elon Musk, scrie Business Insider. Într-un e-mail trimis luni angajaților Twitter, Yaccarino a declarat că misiunea ei este de a transforma Twitter în cea mai precisă sursă de informații în timp real din lume”.

Aceasta nu este o promisiune deșartă”, a scris ea, împărtășind ulterior e-mailul – cu câteva mici modificări pe Twitter. Aceasta este realitatea NOASTRĂ”. Yaccarino a reluat, de asemenea, obiectivele lui Musk, spunând că Twitter trebuie să transforme piața orașului global” pentru a duce civilizația înainte prin schimbul nefiltrat de informații și dialogul deschis despre lucrurile care contează cel mai mult pentru noi”.

Linda Yaccarino susține că Twitter are nevoie de schimbare

Ați discutat vreodată cu cineva deosebit de perspicace și v-ați gândit că ar trebui să aveți libertatea de a spune ce gândiți?”, a scris ea pe Twitter. Cu toții ar trebui”. Yaccarino a spus că Twitter are nevoie de schimbare; platforma de socializare are oportunitatea de a ajunge dincolo de culoar, de a crea noi parteneriate, de a celebra noi voci și de a construi împreună ceva care poate schimba lumea”, a spus ea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Yaccarino i-a luat locul miliardarului Elon Musk, după ce acesta a avut un început dificil la conducerea platformei de socializare. Musk a marcat cumpărarea Twitter declarându-se un absolutist al libertății de exprimare”, dar și-a petrecut o mare parte din mandatul său la cârmă băgându-se în lupte pe platformă și făcând schimbări bruște și dramatice de strategie.

Săptămâna trecută, Elon Musk a partajat un videoclip despre identitatea de gen al unui comentator de dreapta și a declarat că fiecare părinte ar trebui să urmărească acest lucru” – chiar dacă platforma sa îl semnalizase pentru încălcarea regulilor sale privind conținutul care incită la ură.

Măsurile sale de a reintroduce conturile de dreapta și de a slăbi moderarea au îndepărtat agenții de publicitate, unii dintre aceștia folosind instrumentele proprii ale Twitter pentru a-și ține mărcile departe de tweet-urile sale. În primele sale 25 de zile la conducerea Twitter, jumătate dintre cei mai importanți 100 de utilizatori ai Twitter au renunțat la platformă. În decembrie 2022, veniturile ar fi scăzut cu 40%.

Citește și: