• Ford recheamă în service peste 140.000 de vehicule crossover Lincoln MKC, deoarece compartimentul motorului ar putea lua foc în timpul parcării sau în timpul mersului.
  • ,,Proprietarii ar trebui să își parcheze vehiculele afară și departe de structuri și de alte vehicule până la remedierea rechemării. ” , spun autoritățile.
  • Compania Ford nu a emis o declarație.

Ford Motor recheamă în service peste 140.000 de vehicule crossover Lincoln MKC, deoarece compartimentul motorului ar putea lua foc în timpul parcării sau în timpul mersului, scrie WSJ.

Rechemarea se aplică la 142.734 de vehicule Lincoln MKC din anul model 2015-2019.

,,Proprietarii ar trebui să își parcheze vehiculele afară și departe de structuri și de alte vehicule până la remedierea rechemării. ” , a precizat Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA. ,,Riscul de incendiu există chiar și atunci când vehiculul este parcat și oprit” .

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ

Ford va notifica proprietarii afectați în această lună, potrivit NHTSA, iar aceștia vor fi instruiți să își ducă vehiculele la un dealer Lincoln.

Până la data de 15 mai, compania avea cunoștință de 19 incendii sub capotă, dintre care 11 în SUA, care ar putea fi legate de această problemă. Ford nu are cunoștință de nicio vătămare fizică legată de această problemă.

Compania Ford nu a emis o declarație.

Citește și

Harry, primul membru al familiei regale britanice care depune mărturie în instanță în 130 de ani. Despre ce este vorba în acest caz

STUDIU. Descoperire majoră în domeniul neuroștiințelor: Cercetătorii au descoperit cum funcționează memoria în timpul somnului

VIDEO. Regele Charles al III-lea a citat din Eminescu în discursul de la Cotroceni: „Țară de glorie, țară de dor”