• Acesta va fi văzut ca o minune a lumii moderne deoarece noul turn nu va avea mai puțin de 2 kilometri, 2000 de metri.
  • Este impresionant simplul fapt că un proiect își propune să depășească renumitul Burj Khalifa, care are o dimensiune de doar 828 de metri.
  • Planul aparține firmei Foster and Partners, un brand cu un CV deja impresionant în întreaga lume.

Riyadh Eyes va deveni în scurt timp cel mai înalt zgârie-nori din lume, anunță firma britanică Foster AND Partners. Acesta va depăși actualul deținător al titlului, renumitul Burj Khalifa, sau Turnul cu Ceas Abraj Al Bait din Mecca.

Acesta va fi văzut ca o minune a lumii moderne deoarece noul turn nu va avea mai puțin de 2 kilometri, 2000 de metri. Este impresionant simplul fapt că un proiect își propune să depășească renumitul Burj Khalifa, care are o dimensiune de doar 828 de metri. Planul aparține firmei Foster and Partners, un brand cu un CV deja impresionant în întreaga lume.

Ei au construit sediul mondial JPMorgan Chase din New York City, London City Hall din Marea Britanie sau noul sediu al Curții Supreme din Singapore.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Riyadh Eyes va fi amplasat chiar lângă Aeroportul Internațional King Khaled, care va fi extins tot de firma britanică și redenumit King Salman International Airport, cu scopul de a facilita accesul cât mai ușor către Ryiadh, capitala Arabiei Saudite.

O inițiativă similară a apărut în 2011, pentru construcția unui turn de 1000 de metri, mai mare decât Burj Khalifa, care a fost inaugurat în 2010, însă acel proiect nu a mai fost susținut.

Citește și