• Abonamentul cu acces complet include o taxă anuală de 4.850 de euro.
  • Terminalul din Atlanta este dotat cu saloane și apartamente pentru persoanele care vor spațiu.
  • Călătorii au acces la băuturi, mese și dușuri, în timp ce așteaptă lounge-ul.
  • Până acum, PS a fost disponibil doar pe Aeroportul Internațional Los Angeles.

Călătorii de pe cel mai aglomerat aeroport din lume, Atlanta, se pot relaxa acum într-un terminal mai luxos, atâta timp cât sunt dispuși să platească. În loc să petreacă ore întregi pe linia de securitate, călătorii au acces la screening-uri private TSA, cu saloane de lux și facilități spa, scrie Forbes.

Din 2017 până în prezent, PS a fost disponibil doar pe Aeroportul Internațional Los Angeles, dar în septembrie, compania și-a lansat a doua locație pe cel mai aglomerat aeroport din lume, Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Care sunt facilitățile

Salonul pus la dispoziție în terminalul privat este un spațiu comun asemănător cu lounge-ul tradițional.
Aici, călătorii au acces la băuturi, mese și dușuri (la cerere) în timp ce așteaptă în lounge-ul împodobit cu artă locală și mobilier de epocă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

De asemenea, apartamente private sunt disponibile pentru persoanele care își doresc propriul spațiu, iar aceste saloane mai luxoase au toate aceleași facilități ca și salonul clasic, cu adăugarea de servicii spa, un pat de zi, mâncare și divertisment.

Dar marele avantaj este acela că nu trebuie să stai ore în sir și să te lupți pentru imbarcare. Călătorii sunt conduși la porți și se pot îmbarca direct, eliminând orice timp de așteptare iar călătorii din suitele private vor avea propriii șoferi.

Cât costă serviciile private

Exclusivitatea nu este ieftină. „ Abonamentul cu acces complet ” înseamnă o taxă anuală de 4.850 €, cu o taxă suplimentară de 750 dolar de persoană pentru Salon și 3.550 dolari pentru o suită privată pentru până la patru călători.

Însă nu trebuie să fii membru PS pentru a folosi facilitatea. Non-membrii pot plăti 1.095 dolari de persoană pentru accesul la salon și 4.850 dolari pentru lounge-ul mai exclusivist.

Potrivit CEO-ul companiei, celebritățile reprezintă doar o mică parte din clienții săi. În schimb, atrage călători corporativi, familii și „călători de sărbătoare”. În 2024, PS vă deschide un alt terminal pe Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth, iar în anul următor va fi rândul Aeroportului Internațional din Miami.

Citește și: